10 bÀsta appar för fotoramar för Android 2020

10 bÀsta appar för fotoramar för Android 2020

De dagarna Àr borta nÀr vi mÄste lita pÄ datorer för att redigera vÄra foton. Dessa dagar kan du redigera foton frÄn dina smartphones. För mobil fotoredigering finns det mÄnga appar tillgÀngliga i Google Play Butik som gör fotoredigering till en lek.

Men de flesta fotoredigeringsapparna för Android saknar en viktig funktion – Fotoramar. Titta, nuförtiden ger vi inte mycket vĂ€rde till fotoramar, för vi har nu alternativ som filter, klistermĂ€rken etc. Men mĂ„nga anvĂ€ndare föredrar fortfarande fotoramar framför nĂ„gon annan sak.

BÀsta fotoramappar för Android 2020

SÄ om du Àr bland de anvÀndare som fortfarande föredrar fotoramar framför nÄgot annat, lÀser du rÀtt artikel. I den hÀr artikeln ska vi dela nÄgra av de bÀsta fotoramapparna för Android.

1. Fotoram

Fotoram

Om du letar efter en Android-app för att lÀgga till vackra ramar till dina foton mÄste du prova Photo Frame. Gissa vad? Med fotoram mÄste du vÀlja bilder och sedan vÀlja en ram för att skapa fotoramar. Appen erbjuder anvÀndarna massor av mallar, texter, fotoeffekter, bakgrunder, layoutalternativ för att tillÀmpa ramarna.

Funktioner:

Med den hÀr appen kan du skapa professionella fotoramar direkt. Appen erbjuder dig över 500 bilder. Du kan ocksÄ anvÀnda appen för att kombinera flera foton med olika layouter. Den har ocksÄ en kraftfull collageproducent.

2. Fotoram collage

Fotoram collageFotoram collage

Det Ă€r en ny och gratis Android-fotoram & collage-app som du kan anvĂ€nda just nu. Den mest mĂ€rkbara delen av appen Ă€r dess grĂ€nssnitt, som ser rent och vĂ€lorganiserat ut. Om vi ​​pratar om funktionerna erbjuder appen anvĂ€ndarna mycket ram och rutnĂ€t.

Funktioner:

Appen lÄter dig skapa en fotocollageram pÄ ett enkelt sÀtt. FrÄn och med nu erbjuder appen mer Àn 200 olika fotoramar. Appen Àr gratis att anvÀnda.

3. PicsArt Photo Editor

PicsArt Photo EditorPicsArt Photo Editor

Det Àr en av de bÀsta och högst rankade fotoredigeringsapparna som du kan anvÀnda just nu. Gissa vad? PicsArt Photo Editor erbjuder allt för att uppfylla dina fotoredigeringsbehov. Appen erbjuder anvÀndarna massor av fotoeffekter, collage maker, kameragrÀnssnitt, ramar, gratis clipart etc.

Funktioner:

Det Àr en fullfjÀdrad fotoredigeringsapp tillgÀnglig för Android. Med den hÀr appen kan du redigera dina foton och videor. Appen erbjuder mÄnga klistermÀrken, fotofilter, ramar, borstar etc.

4. Bildramar

Pic-ramarPic-ramar

Tja, Pic Frames Àr en av de bÀsta och gratis appar som gör collage för Android. Det Àr en fullfjÀdrad collage maker-app för Android som erbjuder anvÀndarna olika former för att skapa ramar. Vad som Àr mer intressant Àr att Pic Frames ger anvÀndarna massor av bildeffekter.

Funktioner:

Appen lÄter dig kombinera upp till 9 olika foton för att skapa ett collage. Appen erbjuder massor av collagelayouter och ramar. Det lÄter dig ocksÄ justera ramens storlek och fÀrg.

5. InFrame

I RAMI RAM

Tja, om du letar efter en Android-app som erbjuder en kraftfull fotoredigerare och fantastiska fotoramar, kan InFrame vara det bĂ€sta valet för dig. Förutom fotoramar ger InFrame ocksĂ„ massor av effekter och filter. Om vi ​​pratar om fotoramar har appen just nu mer Ă€n 100 layouter av fotoramar eller rutnĂ€t för olika Ă€ndamĂ„l.

Funktioner:

Det Àr en fullfjÀdrad fotoredigeringsapp tillgÀnglig för Android. Appen erbjuder massor av utsökta fotoramar. InFrame erbjuder ocksÄ nÄgra fantastiska filtereffekter. InFrame har över 100+ layouter av fotoramar eller ett rutnÀt.

6. Fotoredigerare frÄn Axiem Systems

Fotoredigerare frÄn Axiem SystemsFotoredigerare frÄn Axiem Systems

Appen har just nu mer Àn 50 + unika fotoramar och överlÀgg som du kan anvÀnda pÄ dina foton. Bortsett frÄn det erbjuder Photo Editor From Axiem Systems ocksÄ massor av fotoredigeringsfunktioner som klistermÀrken, filter, fÀrgjustering, fÀrgstÀnk etc.

Funktioner:

Det Àr en allt-i-ett-fotoredigeringsapp som Àr tillgÀnglig för Android. Med den hÀr appen kan du förbÀttra dina foton, anvÀnda effekter, skapa collage, lÀgga till ramar etc. Appen erbjuder massor av unika ramar och överlÀgg.

7. HD-fotoramar

HD-fotoramarHD-fotoramar

Appen ger anvÀndarna mer Àn 200 fotoramstilar frÄn 1 till 9 foton. Inte bara det, men HD-fotoramar ger ocksÄ anvÀndare ett brett utbud av överlÀgg och effekter. Bortsett frÄn det var det anvÀndargrÀnssnittet som skiljer HD-fotoramar frÄn sina konkurrenter.

Funktioner:

Appen kan skapa underbara fotoramar i HD. HD-fotoramar fÄr nya fotoramar varje dag. Appen erbjuder ocksÄ nÄgra fotoredigeringsfunktioner.

8. Familjens dubbla fotoramar

Familjens dubbla fotoramarFamiljens dubbla fotoramar

Tja, om du letar efter en Android-fotoredigeringsapp för att skapa nya minnen med din familj mÄste du prova Family Dual Photo Frames. Som namnet pÄ fotoramapparna sÀger Àr Family Dual Photo Frames en app som erbjuder anvÀndarna ett stort utbud av dubbla fotoramar.

Funktioner:

Detta Àr en app med dubbla fotoramar för Android. Appen har en enorm samling fotoramar. Familjens dubbla fotoramar erbjuder ocksÄ fotofilter, klistermÀrken, bildredigerare etc.

9. Ram

RamRam

Frame erbjuder dig ett brett utbud av högupplösta och kreativa ramar som inte sÄgs pÄ andra appar. Appen har nu mer Àn 100 rutnÀtramar, konstramar med stil kvadrat. Bortsett frÄn det ger Frame ocksÄ anvÀndarna möjlighet att direkt dela de redigerade bilderna till sociala nÀtverkssajter.

Funktioner:

Appen lÄter dig kombinera flera bilder till en cool konstram. FrÄn och med nu erbjuder appen över 100+ rutnÀtramar och konstramar. Appen lÄter dig ocksÄ filma, zooma in, zooma ut, panorera runt bilden sÄ att den passar ramen. Frame lÄter dig ocksÄ dela de redigerade bilderna direkt pÄ sociala nÀtverksplattformar.

10. Fotoramar av trÀvÀgg

TrÀram fotoramarTrÀram fotoramar

Det Àr en av de bÀsta och unika fotoramapparna som finns i Google Play Butik. Appen ger en stor samling av noggrant kurerade vÀggramar. Antalet fotoramar pÄ trÀvÀggs fotoramar Àr dock relativt lÄgt jÀmfört med alla andra appar som listas i artikeln.

Funktioner:

Appen Àr extremt lÀtt och enkel att anvÀnda. Wood Wall Photo Frames erbjuder 60+ olika ramar. Appen Àr helt gratis att anvÀnda.

SÄ det hÀr Àr nÄgra av de bÀsta Android-apparna för att lÀgga till ramar till dina foton. Om du kÀnner till nÄgra andra sÄdana appar, lÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan. Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig! VÀnligen dela den med dina vÀnner ocksÄ.