10 bästa tidsfördröjningsappar för Android

[dropcap]W[/dropcap]alla vet mycket väl om möjligheterna och funktionerna i teknikjätten Googles välkända och mest använda mobila operativsystem, jag talar naturligtvis om ingen ringare än Android. Därför presenterar vi idag i den här artikeln alla en fantastisk lista där vi kommer att visa dig 10 fantastiska tidsförfallna appar för Android 2019. Så utan att slösa mycket tid, helt enkelt komma igång och utforska listan.

De 10 bästa tidsfördröjningsapparna för Android 2019

Vi vet alla mycket v√§l att hur avancerade och kraftfulla de nuvarande generationens smartphones √§r, som sj√§lva namnet s√§ger “Smart”, s√• det √§r naturligtvis mycket tydligt att den nuvarande generationens smartphones √§r riktigt smarta. F√∂r dessa smartphones b√∂r vi verkligen tacka utvecklarna och funktionerna f√∂r de enheter som vi anv√§nder.

För närvarande vet vi alla mycket bra att en bra kamera är en av de viktigaste funktionerna som vi vanligtvis försöker hitta i en smartphone, eftersom den nuvarande generationens smartphones i många fall har lyckats ersätta digitalkamerorna.

Läs också: Hur man skapar Stop Motion & TimeLapse-videor på Android

Som inom fotografiets panorama finns det mycket varierande fotografiska tekniker som gör att vi kan få mycket originella och intressanta resultat. En av dem och vi kommer att prata om idag är TimeLapse.

Ja, den v√§lk√§nda funktionen, naturligtvis, √§r TimeLapse en mycket popul√§r teknik som helt enkelt best√•r i att f√•nga “snabba” h√§ndelser som intr√§ffar l√•ngsamt. Vi pratade om de typiska videoklippen av moln som r√∂r sig mycket snabbare, en solnedg√•ng p√• mindre √§n 30 sekunder eller en blom√∂ppning. Detta tar dock tid, √§ven om vi k√§nner till denna teknik, kan vi sammanfatta den p√• mindre √§n en minut. D√§rf√∂r ger mycket √∂verraskande resultat.

Här visar vi dig 10 applikationer som gör att vi snabbt kan skapa dessa videor och dela dem med våra vänner och familj och även du kan också dela dessa videor på din sociala nätverksprofil.

Men i den här artikeln kommer vi helt enkelt att inkludera den välkända funktionen, naturligtvis, Hyperlapse av den välkända sociala nätverksplattformen, Instagram av den sociala nätverksjätten Facebook. Men för tillfället är det bara tillgängligt för teknikjätten Apples välkända mobila operativsystem, naturligtvis talar jag om iOS. Därför förväntas det att snart kommer den här nya funktionen hos den välkända sociala nätverksjätten Facebooks Instagram också att nå Android.

# 1 Microsoft Hyperlapse Mobile

Teknikjätten Microsoft pekar också på trenden med timelapse. Därför är den avsedd för proffs, eftersom teknikjätten Microsoft har en version för Android och Windows Phone. Så totalt sett har vi två versioner, en standard och en annan är PRO.

Vi kan förkorta videorna som vi spelar in och helt enkelt dela dem snabbt med våra vänner och familj. Det är också integrerat i Azure Media Services för att kunna integreras i andra webbplatser eller applikationer också.

# 2 Framelapse – Time Lapse Camera

En av de mest kända applikationerna inom teknikjätten Googles välkända applikationsbutik, naturligtvis, Google Play Store för de bra resultat som den erbjuder. I den kan vi styra praktiskt taget alla nödvändiga parametrar för att skapa en bra tidsfördröjning.

Eftersom vi kan ha ren kontroll över att skapa oberoende videor, som hur länge vi vill att vår slutliga video ska vara och i det övre högra hörnet, kommer det att visa oss hur länge vi måste spela in. Naturligtvis beror detta på de bilder per sekund som vi vill ta. Ju färre bilder per sekund, kommer den ursprungliga videolängden också att vara mindre.

Gränssnittet är väldigt enkelt och det är väldigt enkelt att spela in din första video. I den vänstra delen kan vi styra alla nödvändiga funktioner och börja spela in och spela upp den när den har accelererats.

# 3 Hyper Timelapse

Hyper Timelapse kallar sig helt enkelt ett bästa Hyperlapse-alternativ för teknikjätten Googles välkända och mest använda mobila operativsystem, jag talar naturligtvis ingen ringare än Android. Eftersom den har ett mycket enkelt och rent användargränssnitt som vi enkelt kan spela in videor för att skapa fantastisk tidsfördröjning.

Så när vi har spelat in den video vi vill ha, behöver vi bara ställa in en hastighet framåt för att skapa den önskade effekten. Sedan kan vi helt enkelt exportera och dela det på olika sociala nätverk och snabbmeddelandetjänster.

# 4 Lapse It – Time Lapse Camera

Lapse Det är en av de välkända rivalerna i Framelapse som erbjuder några extraordinära funktioner och bra resultat i de sista videorna. Eftersom denna välkända applikation, naturligtvis, Lapse It erbjuder ett enklare och närmare sätt för alla användare att fånga och göra sin egen timelapse.

Inom inspelningsinställningarna kan vi helt enkelt välja hur ofta vi vill spela in videon. Beroende på vilket resultat vi vill ha måste vi välja ett eller annat avstånd, och det beror på oss. Vi kan dock också välja videokvaliteten såväl som formatet som den ska exporteras till och tro mig allt är riktigt enkelt.

# 5 Time Lapse

Detta är den första applikationen som kan skapa Timelapse i 4K-upplösning. Som i föregående kan vi konfigurera antalet bilder per sekund från 1fps till 50fps, beroende på vad vi behöver. Medan 4K-inspelningsfunktionen endast är tillgänglig för enheter med en kamera på 9MP eller mer.

Dessutom är 4K-inspelningsalternativet tillgängligt i form av ett köp i appen och endast. Eftersom möjligheten att spela in upp till 24 timmar gör det möjligt att skapa en riktigt otrolig video om vi utnyttjar 4K-upplösningen. Inspelning till FullHD borde dock också vara fantastisk.

Det mest intressanta med den här applikationen är dock att den är tillgänglig gratis men som vi sa om vi vill spela in i 4K måste vi gå igenom köp i appen.

# 6 Time Lapse-kamera

Denna applikation talar jag naturligtvis om ingen ringare än Time Lapse Camera är en unik app för att skapa Time Lapse. Som med den här fantastiska applikationen, naturligtvis, Time Lapse Camera kan du helt enkelt skapa fantastiska videor och sedan kan du helt enkelt publicera dem alla på teknikjätten Googles gigantiska videoplattform, naturligtvis, YouTube.

Dessutom vet vi alla mycket bra att tidsfördröjning är en snabb uppspelning av långsamma processer som vanligtvis inte märks för våra ögon. Så naturligtvis är den välkända Time Lapse Camera-applikationen den bästa appen för att fånga alla dessa stunder.

# 7 PicPac Stop Motion & TimeLapse

Den helt nya PicPac Stop Motion & TimeLapse är en annan blockbuster timelapse-applikation som är tillgänglig för Android-enheter gratis.

Eftersom den här fantastiska applikationen naturligtvis talar jag om ingen ringare än PicPac Stop Motion & TimeLapse låter dig helt enkelt packa alla dina bilder i Stop Motion-filmer, Stop motion-animering och time-lapse, alla dessa funktioner bara i en applikation.

# 8 Time Lapse Video Editor Pro

Vill du konvertera din nuvarande video till en fantastisk tidsfördröjning? Eller vill du redigera dem för att skapa fantastiska videor med hyperlapse?

Oroa dig inte eftersom du är på rätt plats för att göra alla dina behov och önskemål om timelapse, ja, jag pratar om Tip Lapse Video Editor-applikation med vilken du helt enkelt kan skapa smidiga och stabila time-lapse-videor och sedan helt enkelt kan du ladda upp till galleriet och förbättra alla tillgängliga videor.

# 9 Stop Motion Maker – Life Lapse

Den välkända Life Lapse-appen för teknikjätten Googles mest använda och populära mobiloperativsystem Android låter dig helt enkelt skapa dina egna fantastiska tidsfördröjnings- och stop-motion-videor.

Dessutom, med den här fantastiska applikationen kan du helt enkelt förvandla dina önskade bilder till looping-videor och det mest intressanta med den här fantastiska applikationen är att i denna app krävs nollredigering och en annan fantastisk funktion är att den här applikationen inte visar några irriterande annonser .

# 10 TimeLapse

TimeLapse är en välkänd applikation för teknikjätten Googles mest använda mobila operativsystem, naturligtvis, Android som helt enkelt låter dig fånga en uppsättning bilder och skapa en tidsfördröjningsvideo.

Läs också: 20 bästa Slow Motion-videoprogram för Android 2019

Dessa applikationer är våra bästa rekommendationer för dig. Därför rekommenderar vi att du använder och provar några av dessa applikationer för att hitta en som uppfyller dina förväntningar. Så, vad tycker du om den här listan? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsektionen nedan.