100 000 dollar för LGs super-tv (foto)

100 000 dollar för LGs super-tv (foto)

Den inhemska drömmen för mÄnga mÀnniskor, brinnande för teknik, Àr verkligen en tv av oproportionerlig storlek: ett sÄdant föremÄl i vardagsrummet skulle verkligen göra en stor figur och ocksÄ ge kvÀllar att gÄ till bio det blir en vÀrdelös anstrÀngning. TyvÀrr Àr detta exemplar som ofta har kostar högt, men LG avslöjar sin nya TV för allmÀnheten Ultra HD frÄn 105 tum, ville höja prislistan igen: en av dem kostar faktiskt cirka 100 000 dollar.

LÄS OCH: 105-tums Samsung TV, böjd och flexibel, för den europeiska marknaden

Den nya TV: n kommer att finnas tillgĂ€nglig frĂ„n och med November, för alla de som vill anvĂ€nda i köpet, för att ha det hemma, nĂ€stan priset för ett annat hem. Men om du Ă€r “enkla” mĂ€nniskor och inte behöver visa sĂ„dana överdrivna dimensioner kan du nöja dig med att versionen Ă€r 98 tum, spendera “bara” 40 000 dollar.

Men den koreanska tillverkaren ville ocksÄ tÀnka pÄ de flesta av oss, samtidigt som de presenterade modeller med 4K-upplösning mindre i storlek (och pris): för den nya 40UB8000, frÄn 40 tumfaktiskt kommer cirka 1000 dollar att behövas, en mycket mer överkomlig siffra Àn de tidigare.

dĂ€r diskussion nu nĂ€r 4K verkar vara den nya kvalitetsstandarden och att den “gamla” 1080p verkar vara förĂ„ldrad, Ă€r om det verkligen finns en behöver av en sĂ„ hög upplösning, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ att tyvĂ€rr fortfarande mĂ„nga sĂ€ndningar görs med Ă€nnu lĂ€gre upplösningar. Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ att du vet svaret kan du alltid undvika det bakomliggande problemet genom att vĂ€lja 105-tumsmodellen.

GATA: Engadget