20 bĂ€sta Chrome-tillĂ€gg för att förvandla sidan “Ny flik”

20 bÀsta Chrome-tillÀgg för att förvandla sidan

Tja, om du anvÀnder Google Chrome för att surfa, kanske du vet att webblÀsaren stöder tillÀgg. PÄ Chrome webbutik hittar du olika typer av tillÀgg som tillÀgg för att spara anteckningar, tillÀgg för produktivitet etc.

WebblÀsaren Google Chrome ger i allmÀnhet inte sÄ mÄnga anpassningsalternativ. Men med rÀtt tillÀgg kan du anvÀnda nÄgra anpassningsalternativ. Till exempel kan du enkelt anpassa den nya fliksidan i Google Chrome genom att installera vissa tillÀgg.

20 bĂ€sta Chrome-tillĂ€gg för att förvandla sidan “Ny flik”

SĂ„ i den hĂ€r artikeln har vi beslutat att dela en lista över de bĂ€sta Chrome-tillĂ€gg som hjĂ€lper dig att omvandla sidan “Ny flik” i webblĂ€saren Google Chrome.

1. Earth View frÄn Google Earth

Earth View frÄn Google Earth

Earth View var en av mina favorittillÀgg. Jag ger vanligtvis den hÀr tillÀgget högsta prioritet, för nÀr du öppnar en ny flik visar det hÀr tillÀgget en vacker bild som fotograferats av satellit. Det visade fotot vÀljs slumpmÀssigt: det finns stadslandskap, kanjoner, strÀnder och till och med vulkaner. Du kan ocksÄ kÀnna till bilden som dyker upp genom att helt enkelt klicka pÄ den lilla jordgloben som finns lÀngst ned till höger.

2. För nÀrvarande

För nÀrvarandeFör nÀrvarande

Om du Ă€lskar ett enkelt och minimalistiskt tema sĂ„ Ă€r det hĂ€r gjort för dig. Överraskande nog Ă€r det enkelt och rent och mer minimalistiskt. Visar för nĂ€rvarande tid, aktuell temperatur och vĂ€derprognos för staden. Detaljen Ă€r att den gör det pĂ„ ett mycket attraktivt sĂ€tt. Du kan enkelt anpassa fĂ€rgerna och stĂ€lla in din plats manuellt.

LÀs ocksÄ: Hur man gör Google Chrome snabbare för webblÀsning

3. OneFeed

OneFeedOneFeed

Med enkla ord förvandlar OneFeed din nya flik till terminalens sociala instrumentpanel. Det Àr tillÀgget som helt fokuserar pÄ sociala nÀtverk. Du kan enkelt fÄ dina uppdateringar direkt pÄ Chrome: s nya flik. Dessutom kommer det med ett meddelandecenter som hjÀlper dig att hantera dina sociala nÀtverk mer effektivt.

4. Dayboard

DayboardDayboard

Dayboard Àr ett perfekt tillÀgg för dem som inte kan klara sig utan en uppgiftslista för att organisera dina affÀrer. Du kommer att ges möjlighet att lÀgga till minst fem uppgifter som du behöver slutföra tills dagen slutar. Och den kommer att finnas dÀr nÀr du öppnar en ny flik i din Google Chrome-webblÀsare. Det Àr inte vackert, men det kommer garanterat att hjÀlpa dig pÄ nÄgot sÀtt.

LÀs ocksÄ: Hur du skapar ditt eget Google Chrome-tema

5. Dröm Afar

Dröm AfarDröm Afar

Som namnet antyder Àr Dream Afar en mycket motiverad förlÀngning som visar nÄgra extraordinÀra resefoton frÄn vackraste platser i vÀrlden. Detta visar nÄgra bra foton som inkluderar landskap, blommor, fotografering och allt som Àr baserat pÄ resor. Det visar ocksÄ en Google-sökruta som ocksÄ visar tid och plats. Dess utseende liknar Bing.coms hemsida.

6. Kortkort

KartongKartong

Kartong stimuleras extremt av Google. Den delar den relaterade typen av utseende. Medan du öppnar den nya fliken kan du se listan över installerade tillÀgg, dina senaste nedladdningar och din bokmÀrkta webbplats pÄ ett attraktivt sÀtt. Det Àr ocksÄ mycket praktiskt eftersom det kan hjÀlpa dig att hantera dina cookies, webbhistorik och lösenord genom att ge dig genvÀgen i den nya fliken.

7. Var grÀnslös

Var grÀnslösVar grÀnslös

Om jag var tvungen att beskriva detta Be Limitless-tillÀgg i en mening, kommer jag inte att tveka att sÀga att det hÀr tillÀgget kommer att vara mycket anvÀndbart om du vill öka din produktivitet eftersom det hjÀlper dig att spÄra din tid pÄ en viss flik. Dessutom kommer den med den vackra bakgrundsbilden som förvandlar din Chrome nya flik till en vacker bakgrund, och den uppdaterar ocksÄ vÀderrapporten.

8. Taco

tacoTaco

Taco (tacoapp.com) tar alla dina befintliga uppgifter frĂ„n 40+ tjĂ€nster – som Gmail, Basecamp, Trello och Zendesk – vidare till Chromes nya fliksida. Konfidentiellt fokusera. Det Ă€r sĂ„ snabbt att det kan ersĂ€tta din Google Chrome nya flik. Det Ă€r ocksĂ„ produktivt, du behöver bara dra och slĂ€ppa dina uppgifter, biljetter och todos frĂ„n olika webbplatser.

9. iChrome Ny flik

iChromeiChrome

Fliken iChrome New Àr en blixtsnabb ny fliksida som stöder instrumentpanelen med fantastiska bakgrunder, nyheter, vÀder, sport, RSS, att göra och mer. Det Àr snabbt, anpassningsbart, vackert och produktivt ocksÄ! Det ger dig nÀstan 50 widgets tusentals fantastiska bakgrunder och kraftfulla funktioner som inkluderar widgets som VÀder, Sport, Nyheter, Aktier, RSS, BokmÀrken, Gmail, Nyligen stÀngda flikar och mer

10. Hem

HemHem

Du kommer att bli kÀr i den hÀr nya fliksidan. Den har alla meddelandepaneler, mÀrken, nyligen stÀngda flikar, snabba anteckningar och mer. Den Àr lite större i storlek jÀmfört med en annan förlÀngning. Det ger dig dock möjlighet att lÀgga till dina anpassade appar som meddelanden och mÀrken för Gmail, Google Kalender, Yahoo Mail, Outlook, Facebook-meddelanden etc.

11. Momentum

MomentumMomentum

Den nya fliksidan ger dig en stunds lugn och inspirerar dig att vara mer produktiv. SĂ€tt ett dagligt fokus, spĂ„ra dina uppgifter och bli inspirerad av ett dagligt foto och offert. Över 1 miljon anvĂ€ndare anvĂ€nder denna tillĂ€gg.

12. RĂ€kna ut det

RĂ€kna ut detRĂ€kna ut det

“RĂ€kna ut det, eller FIO visar vackert de tidszoner du arbetar och spelar i. En minimal tidszonförlĂ€ngning som lĂ€gger till upp till tio tidszoner efter eget val pĂ„ din” nya flik “-skĂ€rm, vilket gör det enkelt att planera möten, ansluta till familj.

13. Prioritab

PrioritabPrioritab

StÀll in dina prioriteringar för dag, vecka och mÄnad och bli pÄmind om dem varje gÄng du öppnar en ny flik! En ny fliksida som betonar prioritering. Du kommer att finna denna tillÀgg mycket anvÀndbar nÀr du börjar anvÀnda den.

14. Kortnummer 2

  Kortnummer 2Kortnummer 2

Kortnummer 2 Àr en ultimat ersÀttning för en ny fliksida med snabb Ätkomst till dina mest besökta sidor, bokmÀrken och webbhistorik. Du kan enkelt organisera dina favoritwebbplatser för att öka produktiviteten.

15. Wunderlist Ny flik

Wunderlist Ny flikWunderlist Ny flik

Byt ut sidan Ny flik med en lÀtt version av Wunderlist som lÄter dig snabbt lÀgga till nya uppgifter i dina listor. Om du tÀnker pÄ en idé kan du fÄnga dem direkt genom att öppna en ny flik. Du kan till och med skapa att göra-listan.

16. Ändra ny flik

Ändra ny flikÄndra ny flik

Tja, förlÀngningen förvandlar inte utseendet pÄ din nya fliksida i Google Chrome, utan gör det bÀttre. TillÀgget tillÄter anvÀndare att Àndra sidan Ny flik till den specifika webbadressen. Funktionen ses tidigare i Firefox-webblÀsaren och nu kan du anvÀnda samma funktion i Google Chrome.

17. Saftiga droppar

Saftiga dropparSaftiga droppar

TillÀgget stÀller in Instagram-flödesfoton som din nya fliks bakgrund. TillÀgget tillÄter anvÀndare att vÀlja den uppsÀttning bilder som de vill visa baserat pÄ en tagg eller anvÀndarnamn, anvÀndare kan till och med lÀgga till sina egna foton eller de kan ocksÄ vÀlja Juicy Drops favoritfoton för dagen

18. Wandertab

WandertabWandertab

Detta Àr en annan extraordinÀr Google Chrome-förlÀngning som kan förÀndra utseendet pÄ din nya flik. Appen visar fantastiska bilder frÄn olika platser runt om i vÀrlden samt hur mycket det kostar att Äka dit. Men se upp, den hÀr förlÀngningen kan tvinga dig att besöka dessa platser pÄ grund av dess fantastiska bilder.

19. Panda 5

Panda 5Panda 5

Utvecklare, designers och entreprenörer kommer verkligen att Àlska Panda 5. FörlÀngningen tillÄter anvÀndare att hÄlla sig uppdaterad med de senaste trenderna och populÀrt innehÄll frÄn toppwebbplatser. TillÀgget tillÄter ocksÄ anvÀndare att stÀlla in sina önskade layouter för att visa populÀrt innehÄll frÄn hela vÀrlden.

20. Muzli 2

Muzli 2Muzli 2

Muzli 2 Àr den absolut bÀsta förlÀngningen pÄ listan för att hÄlla sig uppdaterad med de senaste och bÀsta bilderna i design frÄn hela vÀrlden. TillÀgget ger dig den fÀrskaste designen, UI, UX och interaktiva nyheter och bilder frÄn hela nÀtet.

21. Moment

ÖgonblickÖgonblick

Moment ersÀtter Google Chromes startsida till ett kraftfullt verktygsverktyg. Med Moment kan du lÀgga till, ta bort, ersÀtta och hantera nÄgon av de nya kromflikarna. Moment-instrumentpanelen ger anvÀndarna mer kontroll över de nya Chrome-flikarna. NÄgra av de viktigaste funktionerna i Moment inkluderar att lÀgga till ToDo, Notes, snabbÄtkomstpanel, Session Manager, anpassningsbara bokmÀrken, etc. till den nya fliksidan.

22. Infinity New Tab

Infinity New TabInfinity New Tab

Infinity New Tab Ă€r ett annat bĂ€sta Chrome-tillĂ€gg som kan hjĂ€lpa dig att omvandla sidan “New Tab”. Miljoner anvĂ€ndare anvĂ€nder just nu kromförlĂ€ngningen. Infinity New Tab kan anvĂ€ndas för att anpassa de nya fliksidorna för att visa vĂ€derrapporter, anteckningar, bokmĂ€rken, att göra-lista, Gmail-aviseringar, etc. SĂ„ Infinity New Tab Ă€r en annan bĂ€sta kromförlĂ€ngning för att förvandla den nya fliksidan.

23. Tab Manager Plus för Chrome

Tab Manager Plus för ChromeTab Manager Plus för Chrome

Tja, om du letar efter ett Chrome Tab Manager-tillÀgg som kan ge dig en detaljerad översikt över de öppnade flikarna, kan Tab Manager Plus för Chrome vara det bÀsta valet för dig. Gissa vad? Med Tab Manager Plus för Chrome kan du ordna om flikar, flytta flikar, filtrera flikar etc. Bortsett frÄn det lyfter Tab Manager Plus för Chrome Àven de dubbla flikarna.

SĂ„. dessa Ă€r nĂ„gra av de bĂ€sta Chrome-tillĂ€ggen för att förvandla sidan “Ny flik”. Om du kĂ€nner till nĂ„gra andra sĂ„dana tillĂ€gg, lĂ„t oss veta i kommentarfĂ€ltet nedan.