360cam, den första HD 360-graders kameran.

360cam, den första HD 360-graders kameran.

dÀr 360-kamera av GIROPTISKT Àr den första HD-videokameran som lÄter dig ta en 360 ° -bild och inte behöver nÄgon efterproduktion för att skapa effekten.

HjÀrtat Àr tre 185 ° -kameror med fish-eye-linser som ger ett totalt synfÀlt. De tre linserna synkroniseras för att skaffa bilden och montera den i realtid för att producera helt utforskbara bilder och videor.

dÀr 360-kamera det kan ocksÄ skryta med en GPS-sensor, ett gyroskop, riktningsmikrofoner, WiFi-anslutning, MicroSD-kompatibilitet och ett Micro USB-uttag för anslutning till datorn.

Om du vill kan du spela in filmer, ta foton eller gÄ direkt till streaming, och tack vare den universella kopplingen kan du montera den pÄ vilken typ av stöd som helst.

Tack vare den integrerade WiFi kan du styra den frÄn din smartphone, och med en speciell adapter kan du skruva den som en glödlampa för att göra den till en övervakningskamera.

För nÀrvarande 360-kamera Àr pÄ Kickstarter och Àr utan tvekan avsedd att samla in pengar i överflöd. Du kan fÄ en av de första modellerna för 299 $ plus frakt.