422 Syds spektakulÀra datavisualiseringar (video)

422 Syds spektakulÀra datavisualiseringar (video)

L ‘dataanalys kan vara den lĂ€ngsta och mest trĂ„kiga delen av en vetenskaplig forskning: att upptĂ€cka ursprung, betydelse och mĂ€tning av mĂ€ngden information som samlas in kan faktiskt krĂ€va att du Ă€gnar stor uppmĂ€rksamhet Ă„t oĂ€ndliga serier av siffror, en operation som verkligen inte ses av de flesta som den mest fascinerande . Detta Ă€ndrar dock i grunden nĂ€r dessa analyser ska utföras 422 söder.

LÄS OCH: Den otroliga explosionen av en stjĂ€rna i fyra Ă„rs tidsfördröjning

422 South Àr ett transportföretag datavisualiseringar: i ett nötskal, efter att ha samlat in stora mÀngder information, analyserar den, samlar in och organiserar den för att sedan kunna representera den med rörliga bilder pÄ kartor, och den resulterande effekten Àr verkligen fantastisk.

PÄ deras webbplats kan du hitta analyser av alla typer av data: strömmar av kollektivtrafik, Riktning av anslutningar gjord av en stat, spridning av telefoner mobiltelefoner i vÀrlden och vÀgar tagna av leveranser av pizzor.

Databasen som görs tillgÀnglig Àr imponerande och skönheten i dessa vyer inbjuder dig att blÀddra lÀnge. För detta ÀndamÄl lÀmnar vi dig att följa a video- i synnerhet visar den rikedom och mÄngfald av de analyserade datatyperna.