5 fantastiska spel som Pokemon Go

5 fantastiska spel som Pokemon Go

Om du Àlskar att spela Pokemon Go och vill prova nÄgra av de liknande spelen sÄ Àr du pÄ rÀtt plats eftersom vi hÀr diskuterar nÄgra av de bÀsta spelen som har samma koncept som Pokémon go. Ta en titt pÄ dessa spel i den hÀr artikeln.

[dropcap]P[/dropcap]okemon Go har blivit ett av de mest populĂ€ra reality-spelen pĂ„ kort tid. NĂ€stan alla Android- och iOS-anvĂ€ndare i denna vĂ€rld laddar ner och spelar det hĂ€r spelet. Även de som sitter utomlands i USA, Australien gillar att spela Pokemon Go. Pokemon Go Ă€r inte ett verklighetsspel men det finns mĂ„nga andra spel som Ă€r en uppslukande augmented reality-upplevelse. Och det finns mĂ„nga andra spel som du sĂ€kert kommer att Ă€lska att spela i dina smarta enheter. SĂ„ titta pĂ„ alla dessa appar som diskuteras nedan för att fortsĂ€tta.

LÀs ocksÄ: 12 bÀsta grafik HD-spel för Android som du mÄste spela en gÄng

5 fantastiska spel som Pokemon Go

Nedan har vi valt ut nÄgra av de bÀsta spelen vars koncept liknar Pokémon go-spelet. Du behöver bara ladda ner dem och prova dem. SÄ titta pÄ alla dessa spel.

LÀs ocksÄ: Hur man perfekt döljer IP-adress i PC och smartphones

# 1 IntrÄng

Fantastiska spel som Pokémon Go

Ingress var det första AR-spelet som slÀpptes av utvecklarna som gav dig Pokemon Go. Detta spel förvandlar vÀrlden till ett konkurrenskraftigt spel som innehÄller mysterium och intriger. Hela vÀrlden Àr uppdelad i tvÄ krafter. De upplysta Àr de som söker kraften i denna kraft och senare anvÀnder dem medan motstÄndet försöker försvara mÀnskligheten mot denna kraft.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr hittar du enheter anslutna till ditt Wifi med hjÀlp av Smartphone

# 2 Zombies, Run!

Fantastiska spel som Pokémon GoFantastiska spel som Pokémon Go

Zombies, i det hÀr antar du att du Àr hjÀlten och Àventyrets mittpunkt. Det förvandlar vÀrlden runt dig. Du kan föredra att anvÀnda den i jogging, löpning eller power walking och till och med pÄ löpband. Olika uppdrag varje dag Àr fÀrdiga för att lÄsa upp en ny för den kommande dagen.

LÀs ocksÄ: Hur man anvÀnder smarttelefonkameror för att översÀtta nÄgot

# 3 SpecTrek

Fantastiska spel som Pokémon GoFantastiska spel som Pokémon Go

SpecTrek Àr i grunden ett verklighetsspel som kommer i vÀrlden i form av spöken och anomalier. Vad du mÄste göra Àr att hitta de spöken med GPS och kamera pÄ din telefon och fÄnga dem. AnvÀnd telefonens GPS- och platsdelningsalternativ för att hitta var spöken leker. Hitta deras platser och planera för att bli av med dem. Du kan till och med besöka platsen dÀr det har skÄdats pÄ spöken och spara tid genom att fÄnga dem.

LÀs ocksÄ: Hur man gör prank-samtal frÄn din Android-smartphone

# 4 Clandestine Anomaly

Fantastiska spel som Pokémon GoFantastiska spel som Pokémon Go

Titta pÄ den frÀmmande invasionen och försvara ditt territorium genom att anvÀnda all taktik. Bygg nÄgon form av strukturer runt din omgivning för att försvara dig mot invaderande utomjordingar. Du kan till och med delta i striden som sitter hemma och bli den första och sista försvarslinjen mot den frÀmmande rasen. Det inkluderar hela organisationen av mÀnniskor som mÄste försvara sina hemstÀder och till och med hela planeten genom en frÀmmande ras. Du kan vÀlja och försvara olika omrÄden runt din plats och hjÀlpa andra mÀnniskor i detta ultimata vÀrldskrig.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr styr du din dator med iPhone Smartphone

# 5 Temple Treasure Hunt Game

Fantastiska spel som Pokémon GoFantastiska spel som Pokémon Go

I det hÀr spelet kan du antingen vara ett skatteskydd och skapa olika prövningar för jÀgarna för att bli en skattjÀgare eller för att shoo och leta efter ovÀrderliga skatter runt templet. Hitta skattvakterna under den givna tiden och slutför alla uppgifter för att upptÀcka den verkliga skatten. Spelet lÀgger tonvikt pÄ tiden, sÄ du mÄste agera snabbt och lösa alla ledtrÄdar och mysterier under den tilldelade tiden. Bli den riktiga skattjÀgaren i detta episka skattjaktspel.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta Android-appar för att begrÀnsa din smartphoneberoende

SÄ ovan Àr 5 fantastiska spel som Pokémon Go. Testa alla dessa spel i din smartphone och du kommer sÀkert att Àlska att spela dem pÄ din enhet. Hoppas du gillar guiden, dela med andra ocksÄ. LÀmna en kommentar nedan om du har nÄgra relaterade frÄgor med detta.