Airbus patenterar en hjÀlm sÄ att den inte störs under flygningen

Airbus patenterar en hjÀlm sÄ att den inte störs under flygningen

Om du nÄgonsin har varit pÄ ett transkontinentalt flyg, vet du att nio gÄnger av tio kommer det en tid nÀr du vill stÀnga av din granne och ofta rÀcker det inte med ett par hörlurar.

För att övervinna detta problem, Flygbuss patenterat en lösning som kan vara ett botemedel mot resemisantropi: en slags hjĂ€lm som kombinerar hörlurar och skĂ€rm för att skapa en “sensorisk isolering” som lĂ„ter dig titta pĂ„ filmer, lyssna pĂ„ musik, spela spel eller bara koppla av utan att nĂ„gon stör dig .

Enligt patentet kunde den hÀr hjÀlmen till och med projicera ett virtuellt tangentbord pÄ bordet eller baksidan av sÀtet framför, för att fÄ ut det mesta av planetens begrÀnsade utrymme.

TyvÀrr finns det för nÀrvarande ingen plan att pÄ allvar skapa den hÀr hjÀlmen, Flygbuss han patenterade det bara för att hindra andra frÄn att göra det, och vi kan inte ens förestÀlla oss den aktuella kostnaden för en flygning som integrerar teknik som du förmodligen bara kan hitta nu hos de mest avancerade krigare. SÄ lÀnge kommer du att göra det bra att ha hörlurar anti-buller.