Amazon Kindle Voyage, nÀsta generations e-lÀsare

Amazon Kindle Voyage, nÀsta generations e-lÀsare

I dag Amazon presenterade sin nya e-lÀsare, nÄgot helt annat Àn den lÄga kostnaden för TÀnda, kallas Kindle Voyage det kostar 200 dollar.

Vi vet inte hur stor den avancerade e-lÀsarmarknaden Àr, men tydligen har Amazon beslutat att attackera kategorin aggressivt och skapa en avgörande konkurrenskraftig enhet.

Externt skiljer sig Voyage inte mycket frĂ„n standardspelaren, den Ă€r liten, rektangulĂ€r och utrustad med en skĂ€rm ÄR BlĂ€ck med en utmĂ€rkt kontrast och spola med kroppen, utan nĂ„gra steg. Materialen Ă€r uppenbarligen mer “lyxiga” Ă€n TĂ€nda bas, sĂ„ istĂ€llet för plast har vi ogenomskinligt fĂ€rdigt magnesium och ett kemiskt förstĂ€rkt glas, utan reflektioner och med en lĂ€tt ojĂ€mnhet som gör en kĂ€nsla som liknar papper pĂ„ fingertopparna.

SkÀrmen Àr nÀsta generations version av Pappersvit, med 300 pixlar per tum upplösning och 6 tum i storlek, förmodligen den bÀsta skÀrmen för tillfÀllet för en e-boklÀsare, dÀr det Àr praktiskt taget omöjligt att skilja en pixel som Àr en.

Belysningen Ă€r tydlig, homogen och till och med blĂ€ndande nĂ€r den Ă€r instĂ€lld pĂ„ maximal. Önskar Amazon har satt in en sensor som anpassar den till den omgivande belysningen, sĂ„ att du inte ens behöver Ă€ndra den enligt den miljö du lĂ€ser i.

De Resa naturligtvis Àr den ocksÄ otroligt tunn (7,6 mm) och lÀtt, perfekt om du har gott om timmar att lÀsa och inte vill trötta pÄ armarna med tusen sidors volym.

PÄ resan finns det ocksÄ knappar för att Àndra sidan, om Àn i en ny form. SmÄ kraftgivare kan faktiskt identifiera trycket pÄ skÀrmkanten för att fÄ dig att blÀddra i sidor, med mÄnga mycket smÄ vibrationer. Om du vill kan du fortfarande anvÀnda pekskÀrmen, men i vissa situationer, till exempel nÀr du bara har en hand fri, Àr det utan tvekan den bÀsta lösningen att anvÀnda en knapp för att vrida.

Kort sagt, Amazon har utan tvekan förbÀttrat Ànnu mer en praktiskt taget perfekt enhet, nu Àr det bara att övertyga oss om att vi behöver en e-boklÀsare pÄ 200 $.