Amazon lanserar andra generationens Echo Dot och tar Alexa till Storbritannien och Tyskland

Amazon lanserar andra generationens Echo Dot och tar Alexa till Storbritannien och Tyskland

Viktig expansion för universum Eko Àr Alexa, hÄrdvaru- och mjukvaruplattformarna för röstassistans Amazon. Faktum Àr att shoppingjÀtten lanserar en ny Echo Dot och tar med det gamla Echo och sedan tjÀnsterna frÄn Alexa OcksÄ i Storbritannien Àr Tyskland.

Den nya Echo Dot den Ă€r mycket lik modellen som lanserades i början av Ă„ret, bara lite mer kompakt, vĂ„rdad design och finns Ă€ven i fĂ€rg Vit, förutom den redan sett svarta. Resten av funktionerna förblir desamma, och det gör ocksĂ„ Punkt andra generationen Ă€r utformad för att anslutas till alla stereo- eller förstĂ€rkningshögtalare (via 3,5 mm-uttag eller Bluetooth) för att göra den till en Eko, den smarta högtalaren som lĂ„ter dig “konversera” med Alexa, alternativet till Siri, Google Now och Cortana frĂ„n Amazon.

LÄS OCH: Är Samsung Scoop rivalen med Google Home och Amazon Echo?

Vid sidan av den nya enheten finns, som nĂ€mnts, ocksĂ„ det intressanta faktum att Alexa Ă€ntligen kommer ut ur USA; bĂ„de det gamla ekot och det nya Echo Dot Ă€r nu tillgĂ€ngliga för förbestĂ€llning i Storbritannien (149,99 ÂŁ och 49,99 ÂŁ) – dĂ€r Alexa ocksĂ„ kommer att ha en accent – och i Tyskland (179,99 € och 59,99 €) och kommer att skickas under de kommande veckorna . Kan Amazon vara redo att ta med assistenten ocksĂ„ in Italien? Vi kommer förmodligen att prata om det igen nĂ€sta Ă„r, men vi skulle inte ha nĂ„got emot denna potentiella rival för Google Home, för nu försvann i tunn luft.

KĂ€lla: FoneArena