Amerikas farligaste vattenlekplats öppnar igen (video)

Amerikas farligaste vattenlekplats öppnar igen (video)

Under de 20 Är som har gÄtt sedan dagen Action Park stÀngde sina dörrar för första gÄngen, har nöjesparkens rykte bara ökat. Den galna utformningen av dess bilder, den lÄga Äldern och den mycket lÄga beredningsnivÄn för dess sÀkerhetspersonal eller, vem vet, kanske dess mycket höga skadefrekvens, har höjt sin berömmelse.

Efter en rad dödsfall, skador och dÄlig publicitet i media under perioden 78-96 sÄldes parken till en stor semesterortkedja pÄ 1990-talet och fick namnet Mountain Creek. Men med en ny ny förvÀrv Àr denna New Jersey-park redo att Äteruppta affÀrer under sitt gamla namn.

Även om de flesta av de gamla spelen fortfarande Ă€r pĂ„ plats lever vi nu i en vĂ€rld dĂ€r försĂ€kringsbolag, sunt förnuft och lagen aldrig tillĂ„ter Handling Parkera att fortsĂ€tta sĂ„ hĂ€r, Ă€ven om parkadministrationen lovar alla tidigare kĂ€nslor, utan risk att lĂ€mna huden.

Till exempel mĂ„ste vissa Ă„kattraktioner nu anvĂ€nda ansiktsskydd för att undvika kollisioner, och Ă€ven om den upp och ned vattenrutschbanan Ă€r stĂ€ngd av skĂ€l som Ă€r uppenbara för alla med nĂ„gon kunskap om fysik, finns det en ny bild som heter Zero G som definieras som “den högsta vattenrutschbanan med dubbel slinga” som kostar 1 miljon dollar och lovar ett sprĂ„ng pĂ„ cirka 30 meter.

Kort sagt, Àven om situationen verkar sÀkrare, kommer inte möjligheterna att bli dÄligaAction Park, som du kan se i denna Mashable-dokumentÀr.