Android 10 kunde lanseras den 3 september

Android 10 kunde lanseras den 3 september

Google har inte meddelat ett lanseringsdatum för Android 10, men sÀger bara att uppdateringen kommer nÄgon gÄng under tredje kvartalet 2019. Tack vare en kanadensisk operatör har vi dock ett exakt datum att cirkulera pÄ vÄra kalendrar.

Android 10 kan lanseras den 3 september. Rogers har ett Android OS-uppdateringsschema publicerat pĂ„ sin webbplats, och som upptĂ€cktes av, listade transportören kort “Q OS” som kommer till alla Googles Pixel-telefoner den 3 september. Android OS-uppdateringsschemat har sedan dess uppdaterats för att ta bort alla omnĂ€mnanden av “Q OS”.

Även om det inte Ă€r ett officiellt tillkĂ€nnagivande frĂ„n Google, Ă€r operatörer involverade i Android OS-uppdateringsprocessen, och det Ă€r dĂ€rför helt möjligt att Google delade sitt planerade lanseringsdatum för Android 10 med dem medan de testar uppdateringen för sitt nĂ€tverk. Plus, vi förvĂ€ntar oss att den officiella Android 10-utgĂ„van kommer att ske nĂ„gon gĂ„ng snart, eftersom Android Q Beta 6-uppdateringen som slĂ€pptes i början av augusti var den slutliga betaversionen.

Har du provat Android 10 beta? Om sÄ Àr fallet, hur har det fungerat?