Apple CarPlay-demonstration pÄ Hyunday Sonata 2015 (foton och video)

Apple CarPlay-demonstration pÄ Hyunday Sonata 2015 (foton och video)

Vi har redan sett presentationen av CarPlay, det nya underhĂ„llningssystemet i bilen Äpple, men för första gĂ„ngen kan vi se dem i en video- den faktiska implementeringen i en bil som kommer inom en snar framtid: detta Ă€r 2015-versionen av Hyunday Sonata.

LÄS OCH: Apple CarPlay: nya partners i horisonten

Videon flyr nÄgra (lagligt) tvivel om lösningens exklusivitet: de möjliga Àgarna till en bil utrustad med CarPlay som inte Àger en iPhone berövas de funktioner som för nÀrvarande erbjuds med de integrerade systemen? Lyckligtvis nej.

Faktum Ă€r att bilen fortfarande Ă€r utrustad med Hyunday infotainment-system, till vilket CarPlay lĂ€ggs, i form av en ny ikon, nĂ€r en iPhone Ă€r ansluten via iPhone-kabeln. Även i sĂ„ fall kan vi dock fortsĂ€tta anvĂ€nda Hyunday-tjĂ€nster, som t.ex. navigering integrerad eller radio, utan att ge upp Apples funktioner: Siri, röstkommandon och möjligheten att lĂ„ta bilen lĂ€sa meddelande tas emot utan att ta ögonen frĂ„n guiden kommer faktiskt att vara tillgĂ€nglig via en dedikerad knapp pĂ„ ratten.

Även för anvĂ€ndare Android det kan finnas goda nyheter: den hĂ€r separationen öppnar faktiskt ocksĂ„ dörren till annan kompatibilitet, först och frĂ€mst med systemet Android Auto presenterades vid den senaste Google-utvecklarkonferensen.

Grattis till Hyunday för denna implementering som vid första anblicken verkar mer Àn framgÄngsrik. VÀntar pÄ nya bekrÀftelser, vi lÄter dig följa video- presentation av Hyunday Sonata 2015 dÀr CarPlay ocksÄ visas och ett urval av bilder dÀr du kan se Apple-systemet i arbete.

GATA: 9to5mac