Apple Event: Inte bara iPhone 12 kommer den 13 oktober

Apple Event: Inte bara iPhone 12 kommer den 13 oktober

All information om Apple iPhone 12

Apple har nu officiellt bekrÀftat det: Den 13 oktober hÄller företaget ett stort evenemang. Företaget frÄn Kalifornien har dock Ànnu inte berÀttat för oss vilka enheter som presenteras.

För ett tag sedan hade Leaker Jon Prosser spridit rykten om att ett Apple-evenemang skulle Ă€ga rum den 13 oktober. Nu har iPhone-företaget officiellt bekrĂ€ftat detta datum under mottot “Hej, hastighet.” inbjuden till ett stort evenemang. Denna tagline Ă€r förmodligen en nick till 5G-anslutningen pĂ„ den nya iPhone, eftersom det Ă€r kĂ€nt att det tillĂ„ter mycket höga internethastigheter. Evenemanget börjar den 13 oktober kl 19.00 tysk tid och sĂ€nds direkt frĂ„n Apple Park. PĂ„ grund av Covid avstĂ„r Apple ocksĂ„ frĂ„n fysiska hĂ€ndelser i Ă„r. AvtĂ€ckningshĂ€ndelsen för Apples Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad och iPad Air kunde bara ses i liveströmmen.

Fyra iPhones, AirPod Studios och AirTags

Apple har Ànnu inte avslöjat vilka produkter företaget kommer att presentera under evenemanget. Vi skulle dock satsa pÄ att den nya iPhone 12-serien kommer att visas den dagen. Fyra olika modeller förvÀntas: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Varje modell finns igen i olika minnesversioner, som redan har lÀckt ut i förvÀg. Apple kunde inte heller hÄlla priset hemligt. Det finns redan tillrÀckligt med information om mÄnga andra detaljer som design och installerad hÄrdvara som kommer frÄn mycket pÄlitliga kÀllor.

Men vid evenemanget kan Apple fortfarande ha nÄgra överraskningar i Àrmen tillsammans med smartphones. Gruppen bör förbereda sig för slÀpp av sina egna hörlurar och bÀrbara högtalare. Under ett tag har det funnits rykten om AirPod Studios, trÄdlösa hörlurar av hög kvalitet med aktiv brusreducering. Med magnetiska öronkoppar kan AirPod Studios till och med anpassas till ditt eget öra.

Apples AirTags har ocksÄ dykt upp pÄ Internet dÄ och dÄ. Dessa bör vara smÄ spÄrare som till exempel kan hÀngas pÄ en nyckelring. Tack vare ultrabredbandstekniken, som redan finns i iPhone 11, bör de smÄ slÀpvagnarna kunna placeras med en noggrannhet pÄ nÄgra centimeter. Sist men inte minst kan AirPower ocksÄ Äterupplivas. Utvecklingen av denna laddningsmatta stoppades officiellt förra Äret, men enheten dyker inte upp igen förrÀn i september.

Annons: UpptÀck Apple iPhones pÄ Amazon OcksÄ populÀrt bland Areamobile-lÀsare: SkÄran i iPhone kvarstÄr i Är.  Denna konceptkonst ger en uppfattning om hur enheten kan se ut.mobil

Apple iPhone 12: hacket kvar – Ă€ven i iPhone 13

IPhone 12 kommer att ha en ny design i Är. Men en sak ÄterstÄr frÄn iPhone 11: hacket. NÀstan en tredjedel av Android-anvÀndare funderar pÄ att byta till iOS med iPhone 12.tema

Undersökning: En tredjedel av Android-anvÀndare skulle byta till iPhone 12

IPhone 12 presenteras officiellt den 13 oktober. Enligt en undersökning övervÀger mÄnga Android-anvÀndare en systemÀndring. Apple Store i Santa Monicaföretag

Apple Store: Förberedelser inför lanseringen av iPhone 12 pÄgÄr

Enligt en rapport frÄn Bloomberg försvinner Apples hörlurar och högtalare frÄn partnerföretag frÄn hyllorna.

Vi har markerat affiliate-lÀnkar med en asterisk. Vi fÄr en liten provision för ett köp via vÄr lÀnk och kan dÀrmed delvis finansiera den kostnadsfria webbplatsen med denna inkomst. Det finns inga kostnader för anvÀndaren.

Tillbaka

1 2 Apple Event: Inte bara iPhone 12 kommer den 13 oktober Bildgalleriet för “Apple Event: Inte bara iPhone 12 kommer den 13 oktober”