Apple Watch Series 4 42mm-version f√∂rv√§ntas ha 384×480 sk√§rmuppl√∂sning

Apple Watch Series 4 42mm-version förväntas ha 384x480 skärmupplösning

Det förväntas allmänt att den kommande Apple Watch Series 4 kommer att ha en större skärm än tidigare modeller, och nu kan mer information på den skärmen ha läckt ut.

42mm-versionen av Apple Watch Series 4 kommer sannolikt att ha en sk√§rmuppl√∂sning p√• 384×480. Det √§r enligt, som kom till den resolutionen genom att titta p√• information i Apples betaOS-programvara watchOS 5. Enheten f√∂rv√§ntas ocks√• ha en h√∂gre PPI.

F√∂r att j√§mf√∂ra har 42 mm Apple Watch Series 3 en uppl√∂sning p√• 312×390. S√• om den h√§r ryktade Apple Watch Series 4-uppl√∂sningen visar sig vara korrekt, blir det en ganska uppgradering fr√•n de befintliga Apple Watch-modellerna.

För en idé om hur en Apple Watch-skärm som är större och högre kan se ut kan du se bilderna nedan. Serie 4 skärmdump skapades med en modifierad Apple Watch Simulator och en Xcode beta.

Fördelen med en större Apple Watch-skärm med högre upplösning är att du kan visa mer information på den en gång. I den läckta Apple Watch Series 4-bilden från förra veckan kan vi se ett nytt urtavla som har massor av information om det, inklusive en timer, temperaturen, UV-index, aktivitetsringar och soluppgång och solnedgångstider, allt förutom klockan. Vad som är ännu mer spännande med den här uppgraderingen är att det förväntas att Apple Watch Series 4 kommer att få en större skärm tack vare att de har smalare ramar snarare än att öka fodralets storlek.

Apple håller ett evenemang den 12 september och det är troligt att vi officiellt kommer att träffa Apple Watch Series 4 där. Håll dig uppdaterad.