ASUS visar den största böjda LED-skärmen

ASUS visar den största böjda LED-skärmen

SOM OSS igår tillkännagav en ny serie högprofilerade tv-apparater, inklusive en övervaka LED böjd 32-tums som enligt företaget är den största i sin klass.

För närvarande är kurvan knappt uttalad, ASUS efter vissa tester har bestämt att kurvan, hur subtil som helst, är vad som krävs för att undvika en försämring av bildkvaliteten. Skärmen har en upplösning på 2 560 x 1 440 (WQHD), och är rik på detaljer, men med tanke på dess storlek är det fortfarande möjligt att skilja de enskilda pixlarna.

SOM OSS han valde teknik DET G√ÖR (vertikal inriktning) som kombinerar de b√§sta funktionerna p√• TN- och IPS-sk√§rmar, med breda betraktningsvinklar och exakt f√§rg√•tergivning. Om vi ‚Äč‚Äčl√§gger till en matt yta f√∂rst√•r du hur sk√§rmen √§r perfekt f√∂r alla typer av situationer, utan att tr√∂ttna √•tminstone.

För tillfället är detta bara en prototyp, så inget pris eller lanseringsdatum. När det gäller priset har ASUS dock gått för långt med att säga att det kommer att vara mer än $ 800, men mindre än 4K-TV.