Aura One: Kobos 7,8 ″, bakgrundsbelysta och vattentäta e-bokläsare avtäckt (foto)

Aura One: Kobos 7,8 ″, bakgrundsbelysta och vattentäta e-bokläsare avtäckt (foto)

På Kobo Aura Ett flera rykten hade cirkulerat, de senaste förväntade sig redan det mesta av funktioner. Nu det nya eboksläsare av företaget, kanske det mest fruktade av Amazons Kindles, blir officiellt och kommer med en riktigt intressant uppsättning funktioner.

Bredvid det tekniska databladet, som du hittar nedan, har Kobo faktiskt vidtagit några försiktighetsåtgärder för att förbättra läsupplevelsen i sin katalog med 5 miljoner titlar. Till exempel enheten, en funktion som liknar Apples Night Shift, som modulerar bakgrundsbelysning färg att inte tröttna på ögonen och minska den välkända sömnstörningen orsakad av blått ljus.

En enhet som definitivt är värt att överväga om du planerar att köpa en eboksläsare, även om det inte är klart när det kommer till Italien. Alla detaljer att följa.

Kobo Aura One: tekniska egenskaper

Visa: 7,8 ″ 300 ppi med LED-bakgrundsbelysning

Processor: 1 Ghz

BAGGE: 512 MB

Anslutning: 802.11n Wi-Fi

Dörrar: mikro-USB

Vikt: 230 gram

Tjocklek: 6,9 mm

√Ėvrig: vattent√•lighet (IPX8), automatisk och manuell justering av bakgrundsbelysningens f√§rgtemperatur

Kobo Aura One: release och pris

där distribution av Kobo Aura One förväntas från och med nästa 6 september och förutom Nordamerika bör den också anlända till flera europeiska länder. För Italien finns det fortfarande inga officiella nyheter, men det är troligt att du innan årsskiftet hittar dem på Mondadori Store, den officiella distributören.

I form av pris vi talar för USA om 229 dollar, vilket i Italien lätt blir 230-250 euro. En ganska hög siffra men i linje med Amazons bästa läsare, som i alla fall inte är vattentäta eller med en så stor skärm.

Källa: Engadget