BÀsta TV-apparater som erbjuds för Prime Day 2020: Samsung, LG, Sony, Hisense, Philips, TCL, Sharp

Och det finns ocksÄ projektorer och ljudfÀlt

De bÀsta erbjudanden pÄ TV-apparater av Prime Day 2020. Om du funderade pÄ att byta TV: n Àr det rÀtt tid: Ärets Prime Day erbjuder mÄnga modeller, av vilka mÄnga Àr mycket nya. Vi har dÀrför valt alla TV-apparater frÄn de viktigaste varumÀrkena, delat dem efter varumÀrke, med erbjudanden som gÀller bÄde den 13 och 14 oktober. Vi pÄminner dig om att det bara Àr Amazon Prime-kunder som under de hÀr tvÄ dagarna kommer att kunna ta mÄnga intressanta kampanjer, som du hittar alla indelade efter kategori pÄ vÄr samlersida. Vi rekommenderar ocksÄ att du prenumererar pÄ vÄr dedikerade Telegram-kanal, eftersom mÄnga erbjudanden kommer under dagen och bara i nÄgra minuter, och vi skulle inte ha tid att skriva dem pÄ webbplatsen.

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

PRIME DAY ERBJUDER 2020

Innan du lĂ€mnar dig till urvalet av TV-apparater och mer pĂ„minner vi dig om att de finns dĂ€r flera rabattkuponger som du kan dra nytta av och att du bara kan ha Amazon Music Unlimited i fyra mĂ„nader 0,99 €; och om du bytte till Amazon Business-kontot med den rabattkod du har 500 € rabatt vid första köpet.

PRIMA DAG RABATTKUPONER

Prime Day TV-erbjudanden

Nedan hittar du alla TV-apparater som erbjuds för Prime Day 2020, samt ett litet urval av videoprojektorer och ljudkort. Du kan anvÀnda indexet för att omedelbart navigera till det varumÀrke som intresserar dig mest. Inom varje mÀrke har TV: n sorterats efter storlek, frÄn minsta till största.

INDEX

Hisense

LG

Philips

Samsung

Skarp

Sony

TCL

Videoprojektorer

Soundbar