Bilden av Huawei Band 4 Pro visas

Bilden av Huawei Band 4 Pro visas

Huawei Watch-serien Àr mer populÀr jÀmfört med Huawei Band-linjen men den senare fÄr ett nytt tillskott. Vi kommer bara ihÄg att presentera Huawei Band 2 Pro Fitness Tracker för nÄgra Är sedan och nÀmnde att Band 3 Pro erbjöds gratis med Huawei P30 Lite tidigare i Är. Det finns inget officiellt meddelande Ànnu men den bÀrbara marknaden kan se fram emot Huawei Band 4 Pro. En exklusiv bildÄtergivning har dykt upp online, vilket ger oss en uppfattning om hur den nya hÀlso- och fitnessspÄraren frÄn den bÀsta kinesiska OEM kommer att se ut.

A Huawei Band 4 Pro renderade delades av 91mobiles vilket snabbt blir en bra kÀlla för sÄdana saker. Den bÀrbara enheten ser mycket ut som Huawei Band 3 Pro men vi antar att specifikationerna Àr uppgraderade.

Huawei Band 4 Pro kan komma med en AMOLED-skÀrm i fÀrg och ett silikonband. En strömadapter kan ocksÄ komma med den för att ladda enheten. Vi ser inte en skÀrmfri skÀrm men remmarna kan vara utbytbara och justerbara.

NÀr det gÀller specifikationer och funktioner, ryktet sÀger att Huawei Band 4 Pro kommer med en SpO2-mÀtare för att mÀta mÀngden syre i blod, en inbyggd pulssensor och tio nya klockor. Enheten kan komma med en USB-port gömd i remmen istÀllet för en gammal laddningskontakt. 100mAh-batteriet frÄn Band 3 Pro kan förbÀttras pÄ Band 4 Pro men vi förvÀntar oss att den vattentÀta nivÄn pÄ 5ATM kvarstÄr.

NÀr det gÀller den bÀrbara plattformen Àr vi inte sÀkra pÄ om den hÀr kommer att köras pÄ Wear OS pÄ grund av den nuvarande utmaningen som Huawei stÄr inför i USA. LÄt oss vÀnta och se pÄ det officiella tillkÀnnagivandet frÄn Huawei.