BMW X5 eDrive Concept: prototypen för hybrid SUV (foto)

BMW X5 eDrive Concept: prototypen för hybrid SUV (foto)

BMW verkar verkligen tro pÄ elbilar, den senaste presentationen av modellerna i-serien visar detta, hybrid med moderna linjer som bör komma in pÄ marknaden redan nÀsta Är.

För att tillfredsstÀlla purister kopplade till klassiska linjer,X5 eDrive-koncept behÄller stilen i den populÀra X-serien utan att ge upp fördelarna med elektrisk motor.

LÄS OCH: De bĂ€sta bilmodellerna som förvĂ€ntas 2015 (foton)

Som namnet antyder Àr bilen bara en prototyp: a SUV baserat pÄ klassikern X5 som, utan att offra för mycket utrymme, monterar en fyllig batteri under bagageutrymmet. dÀr laddning av systemet sker genom de normala eluttagen och tar frÄn 4 till 5 timmar för en fullstÀndig cykel. Just nu stadierna av testa de pÄgÄr fortfarande sÄ det finns inga uppgifter om autonomi och konsumtion.

För att hantera hybridsystemet har BMW introducerat flera körlÀge som den Max eDrive, designad för stadsbana, som endast anvÀnder elmotorn frÄn 95 hÀstar. För de mest krÀvande situationer, dÀr du mÄste trampa pÄ gaspedalen, kommer den 4-cylindriga motorn automatiskt till handling turboladdare som slÀpper ut en effekt pÄ 245 hÀstkrafter.

Innovationen i denna SUV Àr inte begrÀnsad till mekaniken, faktiskt bland de mÄnga elektroniska kontrollerna hittar vi ett system av navigering kan, nÀr en vÀg har stÀllts in, modulera anvÀndningen av de tvÄ motorerna för att optimera konsumtion. Till exempel om det planeras lÀngs vÄr rutt trafikkommer systemet att försöka spara el som ska anvÀndas vid kö.

Det tyska huset har gjort ett bra jobb med att uppdatera den gamla modellen, lÀgga till modern teknik utan att Àndra stil pÄ X5. En har Ànnu inte avslöjats datum slÀpp för handeln, men förhoppningen Àr att system som dessa kommer att bli normen pÄ vÀgarna.

Gata