Bose presenterar den nya linjen med SoundTouch-högtalare (foto)

Bose presenterar den nya linjen med SoundTouch-högtalare (foto)

Bose, den vÀlkÀnda tillverkaren av ljudÄtergivningsutrustning fortsÀtter sitt lopp med att integrera dagens teknik i sina högtalare och presenterar den nya högtalarserien SoundTouch, inriktad pÄ förbindelse och till vÀrlden av strömning.

LÄS OCH: Vi presenterade de nya Bluetooth-tillbehören frĂ„n Sony

SoundTouch 20 och SoundTouch 30, nykomlingarna i det amerikanska huset, kan faktiskt ansluta till WIFI-nÀtverk hemmafru och kan kontrolleras av smartphone Àr LÀsplatta tack vare tillÀmpningen av Bose, tillgÀnglig för iOS Àr Android.

För att berika möjligheterna för dessa högtalare (och Àven förra Ärets modeller) kommer nu kompatibiliteten med ett ökande antal tjÀnster av musikstreaming: de senaste nyheterna Àr faktiskt ett partnerskap med Deezer frÄn Bose, utöver det tidigare meddelade stödet för iHeartRadio Àr Spotify Connect.

Tillsammans med den nya kompatibiliteten kvarstÄr dock fokus pÄ den nya högtalarlinjen ljudkvalitet som alltid har prÀglat Bose-produkter: bÄde SoundTouch 30 (den kraftfullaste modellen bland de nya som presenteras) och SoundTouch 20 integrerar teknik Waveguide, vilket möjliggör reproduktion av extremt djuptonad bas, trots högtalarnas lilla storlek.

SoundTouch 20 och SoundTouch 30 kommer snart att finnas tillgÀngliga kl kosta respektive $ 399 och $ 699, inte obetydliga siffror, men verkligen i proportion till kvaliteten pÄ det erbjudna systemet.

GATA: Engadget