Bunch o ‘Balloons, projektet pĂ„ Kickstarter för att vinna varje krig med vattenbomber (foton och videor)

Bunch o 'Balloons, projektet pÄ Kickstarter för att vinna varje krig med vattenbomber (foton och videor)

I ett krig slogs med slag vattenbomber, den lĂ€ngsta, svĂ„raste och trĂ„kigaste delen Ă€r alltid densamma: vapenloppet. Meningslöst att gĂ„ runt det: förvĂ„nad över en plötslig attack skulle ingen kunna reagera tillrĂ€ckligt snabbt, eftersom fyll tillrĂ€ckligt med ballonger för att kunna motangripa tar det nödvĂ€ndigtvis ganska lĂ„ng tid. FrĂ„n och med idag kanske det inte lĂ€ngre Ă€r sĂ„ tack vare Bunch O ‘Balloons, ett projekt som söker finansiering pĂ„ Kickstarter.

LÄS OCH: Klotter: pennan som skriver i alla befintliga fĂ€rger

Bunch O ‘Balloons lovar verkligen att eliminera alla svĂ„righet, bĂ„de nĂ€r det gĂ€ller fyllningen av ballongerna och nĂ€r de stĂ€ngs: det rĂ€cker att fĂ€sta den pĂ„ ett vattenrör och börja tömma: om nĂ„gra sekunder, nĂ€r de Ă€r fulla, bara skaka lite för att se dem alla falla, redan stĂ€ngd och redo att anvĂ€ndas.

Enligt beskrivningen pÄ Kickstarter-sidan Àr hastighet uppnÄs med denna metod Àr ojÀmförlig med nÄgot annat för nÀrvarande befintligt lÀge: det lÄter dig fylla ungefÀr 100 ballonger pÄ bara en minut.

dÀr insikt av den hÀr produkten Àr hon nu sÀker pÄ att kampanjen, pÄ bara tvÄ dagar, har nÄtt och överskridit den fasta kvoten pÄ 10 000 dollar och nÄtt Ànnu mer Àn 60 000 dollar. De transporter Àr löften för de första köparna före slutet av sommaren för att kunna dra nytta av deras köp omedelbart.

Den enda nackdelen med denna metod Ă€r tyvĂ€rr pris: kostnaden för 100 ballonger Ă€r 15 €, definitivt mer Ă€n vad de skulle kosta om du hade problem med att blĂ„sa upp och binda dem sjĂ€lv. Förmodligen, om vattenbombutmaningar Ă€r din vana, Ă€r det bĂ€ttre att fortsĂ€tta anvĂ€nda de traditionella, men kanske se till att alltid ha ett paket Bunch O ‘Balloons till hands … för nödsituationer.

GĂ€ng O-ballonger (1)

GATA: GrÀnsen