Call of Duty: Warzone gÄr live idag

Call of Duty: Warzone gÄr live idag

Efter mÄnader av rykten och lÀckor fÄr Call of Duty: Modern Warfare Àntligen sitt massiva nya kampkungliga spellÀge idag.

Jag har inte skrivit sĂ„ mycket om den hĂ€r senaste titeln: Även om jag gillar att Activision har Ă„tervĂ€nt den grimmigare och mer realistiska stilen, lĂ€mnar det nya spelet mig lite kallt. DĂ€r dess föregĂ„ngare Ă€r vibrerande fĂ€rgglada och kaotiska, har den nya en alltför trĂ„kig fĂ€rgpalett och ett förvirrande progressionssystem. VĂ€rre Ă€r att fördröjningen Ă€r hemsk pĂ„ Wi-Fi, nĂ€stan ospelbar.

Men det hĂ€r nya slaget royale-lĂ€get, kallat, kan Ă€ntligen föra mig – och andra förlorade sjĂ€lar – tillbaka till den senaste COD. Det Ă€r i grunden en gigantisk ny karta – eller, med Activisions ord, “upplevelse” – av en plats som heter Verdansk som stöder över 100 samtidiga spelare, över 300 intressepunkter och ett brett utbud av landskap, varav mĂ„nga hĂ€mtades frĂ„n tidigare populĂ€ra COD-multiplayer-kartor.

“En blandning av omrĂ„den inklusive stadsbilden i centrala Verdansk, komplett med höga byggnader, den mer lantliga Krovnik-jordbruksmarken och stadsomrĂ„den med mĂ„nga interiörer som Ă€r perfekta för plundring, dekorerar denna expansiva karta”, skriver Activisions Stephanie Glover. ”Spelare kan utforska Verdansk pĂ„ fem olika fordon – ATV, Tactical Rovers, SUV, Cargo Trucks eller Helicopters. Rida med din grupp till din nĂ€sta destination, ta ut en rival eller kör för att komma undan den avslutande cirkeln. ”

Förutom ett traditionellt Battle Royale-lĂ€ge, som har tre-personers-team, erbjuder Warzone ocksĂ„ ett nytt Plunder-lĂ€ge som lĂ„ter spelare Ă„teruppta sig nĂ€r de “tĂ€vlar för att samla in mesta pengar som kan hittas över kartan eller vinnas genom att eliminera motstĂ„ndare. eller slutföra kontrakt, mĂ„lbaserade uppgifter som belönar kontanter och annan byte. ”

För COD: Modern Warfare-fans delar Warzone huvudspelets korsspel och enhetliga progressionssystem, och allt intjĂ€nat innehĂ„ll – som Battle Pass-objekt, operatörer, vapen och anpassningar – kommer att överföras till Warzone. Det Ă€r en stor nedladdning: NĂ€r den tas i bruk senare idag kommer Warzone att vĂ€ga in till 12-22 GB; men de som vill komma igĂ„ng tidigt kan ladda ner det nu. Ă€r naturligtvis gratis för Ă€gare, men vem som helst kan spela det gratis som ett fristĂ„ende spel. nedladdningen blir otroligt 83 till 101 GB.

MĂ€rkt med Call of Duty