Canon: med den nya PowerShot ZOOM-kameran nÀrmar sig ÄtgÀrden (foto)

Canon: med den nya PowerShot ZOOM-kameran nÀrmar sig ÄtgÀrden (foto)

Kanon just meddelat PowerShot ZOOM, den monokulÀra kameran med fast brÀnnvidd sÄ lÀtt och kompakt att den passar i ena handen. Detta har en 12 MP-upplösning, bildstabilisering och lÀttanvÀnd 3-stegszoom samt funktionalitet Full HD-video Àr superzoom. Tack vare brÀnnvidden pÄ 100 och 400 mm, som nÄr upp till 800 mm med digital zoom, Àr den en idealisk lösning för alla som Àlskar utomhusaktiviteter eller för naturentusiaster som vill komma nÀrmare observationen av vilda djur, eftersom det garanterar perfekt fokus Àven pÄ de mest avlÀgsna Àmnena.

Canon PowerShot ZOOM Àr en kamera frÄn ergonomisk design. De fem knapparna som den Àr utrustad med gör att du kan styra den med en hand, bÄde under tagning av foton och Full HD-videor och under uppspelning. Helautomatisk kontroll av stillbilder och 1080p Full HD-videofilmer i MP4-format gör att du kan fÄnga varje ögonblick utan att behöva oroa dig för att Àndra kamerainstÀllningarna. En avancerad optisk bildstabilisator gör att PowerShot ZOOM kan skapa skarpa bilder nÀr du fotograferar eller helt enkelt observerar avlÀgsna motiv. Den hÀr nya kameran har ocksÄ en lÄngvarigt batteri som laddas helt pÄ mindre Àn tvÄ timmar med kompatibla USB Type-C-enheter.

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

För att uppskatta deras ögonblick utan att riskera att förlora dem för alltid tillÄter kameran att anvÀndare gör det importera, glida Àr geotagg bilder via Wifi, med hjÀlp av Bluetooth-anslutningen med din smartphone. Tack vare Wi-Fi och Bluetooth-anslutning Àr det dessutom möjligt skjuta pÄ avstÄnd i lÀge via Canon Camera Connect-appen. Delning nÄr en högre nivÄ tack vare funktionen som gör att alla vÀnner kan ansluta sin smartphone till kameran nÀr de Àr nÀra fotografen, sÄ att de kan se scenen han inramar i realtid.

TillgÀnglighet och priser

Canon PowerShot ZOOM kommer att finnas tillgĂ€ngligt börjar i november till priset av 339 €.

Bilder