Canon SX60, den fasta kameran för dig som vill ha en superzoom

Canon SX60, den fasta kameran för dig som vill ha en superzoom

Om du gillar tanken pÄ en 21-1365mm lins i en kamera utan utbytbara linser dÄ Canon PowerShot SX60 HS skulle kunna göra för dig.

Denna modell ersÀtter SX50 den har en 65X optisk zoom, en blÀndare f / 3.4-6.5 och nÄgra anvÀndbara funktioner för att ta bilder av mer avlÀgsna motiv utan att förlora fokus. Faktum Àr att Advanced Zoom Framing Assist-systemet lÄter dig vÀlja den mÀngd motiv som ska förvaras i ramen. Kameran tar sedan hand om att behÄlla fotot vid de angivna förhÄllandena och zooma dÀrefter.

Sensorn pÄ SX60 Àr en 16,1 megapixel CMOS, processorn Àr en DIGIK 6, det finns ingen brist pÄ Wi-Fi och NFC och en skÀrm som kan röra sig efter behag.

SX60 har ocksÄ nÄgra intressanta videoinspelningsfunktioner, som gör att du kan filma 1080p-klipp med 60 bilder, med fullstÀndig exponeringskontroll. Det finns ocksÄ ett uttag för externa mikrofoner, med möjlighet att kontrollera ljudnivÄerna manuellt, och en funktion som lÄter dig justera zoom och fokus tyst för att inte störa fotograferingen.

Canon SX60 slĂ€pps inom nĂ€sta mĂ„nad till ett pris av cirka 500 €.