Casio EX-TR50: en selfie-kamera för dem som Àr uppmÀrksamma pÄ sin bild (foto)

Casio EX-TR50: en selfie-kamera för dem som Àr uppmÀrksamma pÄ sin bild (foto)

Med en vÀldigt tunn profil och sÀrskilt uppmÀrksamhet pÄ kroppsdekorationerna, de nya Casio Tryx, sÄ att du nÄr fram till den fjÀrde generationen, rikta dig mot en publik som verkligen Àr uppmÀrksam pÄ bilden. Strukturen för EX-TR50 det pÄminner mycket om de gamla clamshell-telefonerna, med den stora skillnaden att en av de tvÄ delarna Àr ihÄlig och dÀrmed fungerar som ett handtag.

Tack vare denna egenskap marknadsför Casio denna modell som en selfie-kamera, möjliggör det enkla och enkla skjuter sjÀlvportrÀtt. Inuti hittar vi en 1 / 1,7-tums 11,1 megapixel CMOS-sensor som lovar bra resultat Àven i svagt ljus. Det finns ocksÄ, i en bestÀmd symbolisk mÀngd, ett internt minne pÄ 50 MB som kan utökas med ett microSDXC.

LÄS OCH: Olympus PEN E-PL7, en ny spegelfri designad för selfies

Som i tidigare modeller lÄter EX-TR50 dig ocksÄ spela in videor med FullHD-upplösning (1 920 x 1 080) som kan visas pÄ 3-tums LCD-skÀrmen med flera beröringar med en upplösning pÄ 640 x 480 pixlar. Genom att vrida skÀrmen pÄ rÀtt sÀtt kan du anvÀnda kameran som en riktig vÀggspegel.

För att förstĂ€rka denna sida finns den funktion som kan kĂ€nna igen hudtoner för att ge en mer “jĂ€mn” effekt pĂ„ motivens ansikten. TillgĂ€ngligheten och priset pĂ„ Casio EX-TR50 har Ă€nnu inte offentliggjorts officiellt, men vissa anstĂ€llda i företaget har pratat om ett prisintervall pĂ„ cirka 1 000 dollar att placera den hĂ€r kameran, ocksĂ„ baserat pĂ„ de funktioner som erbjuds, i ett bestĂ€mt intervall glamour.

Gata