CityHome: den smarta mobilen som tredubblar utrymmet i en lÀgenhet (video)

CityHome: den smarta mobilen som tredubblar utrymmet i en lÀgenhet (video)

Studios och smÄ lÀgenheter de blir allt vanligare, sÀrskilt i stora stÀder. För att hjÀlpa till att organisera utrymmena, a komplement av möbler verkligen sÀrskilt som skulle göra det möjligt att tredubbla mellanslag i en 18 kvadratmeter lÀgenhet.

LÄS OCH: SAM, de smarta uttagen för att göra ditt hem smart

Denna ultra-teknologiska möbel, storleken pÄ en stor garderob, innehÄller i sig alla komponenter i ett litet hus som kan Äterkallas med en enkel gest. Med en gest, en touch eller en röstkommando det kommer t.ex. att vara möjligt att öppna sÀngen, skrivbordet eller ett köksbord för sex.

Bland de olika modulerna finns ocksÄ en kök komplett med spis och en liten garderob. Om det inte rÀckte kan systemet flytta i bulk, vilket ger ytterligare en frihet i design av din drömlÀgenhet.

Kent Larson, forskaren som ansvarar för detta projekt Ă€r fast besluten att ta den slutliga versionen av denna prototyp till marknaden pĂ„ kortast möjliga tid, vilket vi hoppas kommer att ha en belysning lite mer nykter. Nedan hittar du en video som visar “mobilen” i aktion.

Gata