Cleverpet: en hundkonsol

Cleverpet: en hundkonsol

Den som har husdjur hemma vet att det inte alltid Àr möjligt att ge dem den tid de förtjÀnar, speciellt nÀr det gÀller att spela. Cleverpet, projektet av en konsol för hundar landade nyligen pÄ Kickstarter kan det förÀndra det.

LÄS OCH: Man-delfintolkaren Ă€r mer eller mindre verklighet

Uppenbarligen talar vi inte om ett riktigt videospel utan om ett automatisk skÄl att genom att föreslÄ en utmanings- / belöningsmekanism lovar vi att hÄlla vÄr fyrbenta vÀn aktiv Àven nÀr vi Àr hemifrÄn.

Spelet Àr baserat pÄ att trycka pÄ tre tangenter som tÀnds med en sekvens; om hunden kan upprepa det kommer skÄlen att skÀnka ett mellanmÄl. SvÄrigheten anpassar sig till fÀrdighetsnivÄn samtidigt som den bibehÄller en bra balans mellan utmaning och kul.

Enheten kan ansluta till Wi-Fi-nÀtverket och skicka data till ett dedikerat Ansökan, frÄn vilken du kan följa matcherna och kreditförloppet live.

Om du inte tÄl tanken pÄ att din hund ska bli uttrÄkad kan du boka en Cleverpet direkt för 159 $ eller vÀnta pÄ att den slÀpps och betala 199 $. Soffor och tofflor tackar dig.

Gata