ColorOS 7 planerad för OPPO-telefoner i Europa, andra regioner

ColorOS 7 planerad för OPPO-telefoner i Europa, andra regioner

Under de senaste mÄnaderna, efter att ColorOS 7 lanserades i Kina med mÀrkbara förbÀttringar som snabbare anvÀndargrÀnssnitt, mörkt lÀge över systemet och mer, var det i betatestning pÄ ett par enheter. Först nyligen lanserade OPPO en stabil version för sina Find X-serier, Reno Z, Reno 2 Z, R17 Pro och F1, F11 Pro-modeller. Nu finns det goda nyheter för OPPO-anvÀndare i Europa och nÄgra andra regioner utanför Kina. Den kinesiska OEM har meddelat den planerade lanseringen av ColorOS 7 i Europa och andra regioner.

Meddelandet gjordes via ColorOS officiella Twitter-handtag. Enligt tweeten Àr ColorOS7 + Android 10 officiell version plan för Europa och andra regioner planerad. En helt ny upplevelse kommer att rulla ut de kommande mÄnaderna pÄ ett stegvis sÀtt. I avsikt att locka sina anvÀndare har OPPO gett en uppfattning om vilka enheter som kommer att fÄ ColorOS 7-uppdateringen och nÀr.

Den efterlÀngtade ColorOS 7 kommer Àntligen att finnas tillgÀnglig för följande enheter (för en genomgÄng av alla OPPO-telefoner för att ta emot uppdateringen med slÀpptidslinjen för varje enhet, kolla in bildgalleriet nedan). Reno 2 F, K3, F7, A5, A9 kommer att fÄ uppdateringen pÄ olika datum i maj (tidpunkten för uppdateringen kan skilja sig frÄn region till region).

I juni rullas OS-uppdateringen ut för OPPO R15, R15 Pro, F15, A91 och Reno 5G för att nÀmna nÄgra. Find X-serien kommer ocksÄ att fÄ uppdateringen i Storbritannien och Nya Zeeland i juni. I augusti skulle alla nyare OPPO-telefoner i Europa och andra regioner ha fÄtt uppdateringen.