Converse presenterar den första upplagan av vattentÀt All Star (foto)

Converse presenterar den första upplagan av vattentÀt All Star (foto)

De Converse All Star Àr frÄn urminnes tider ett par skor vars ikoniska design Àr kÀnd för alla, och som Ätföljer miljontals mÀnniskors dagar som anpassar sig till otaliga klÀdstilar. Vad de hittills Ànnu inte lyckats matcha (förutom de modigaste) var klÀderna hos vinter sÀsong, dÀr regn, snö och kyla testar Àven de mest dystra flÀktarna.

LÄS OCH: Marty McFly-skor frĂ„n Back to the Future till försĂ€ljning snart

En begrÀnsad serie All Star, som just presenterades av Converse, kunde emellertid undergrÀva detta paradigm tack vare ett lager av Polartec-tyg vilket gör att skorna kan stanna kvar vattentÀt utan att förlora sin karakteristiska design.

SÄdan lageri sjÀlva verket kommer den att sÀttas in mellan det karakteristiska yttertyget i All Star och det inre foder, sÄ att skorna kan göras lÀmpliga Àven för regnperioden, men utan att det pÄverkar fotens andning.

Detta begrÀnsad utgÄva, som kommer att ha en kosta pÄ $ 110 i bÄde höga och lÄga versioner kommer det tyvÀrr bara att sÀljas i ett begrÀnsat antal butiker i New York, San Francisco, Vancouver och Toronto. Vi kan dÀrför inte lÄta bli att hoppas att det kommer att bli framgÄngsrikt för att driva det amerikanska företaget att föreslÄ det igen i framtiden, kanske utvidga dess spridning till vÄrt land.

GATA: Gizmodo