Coolaste: en svalare slÄr insamlingsrekordet pÄ Kickstarter (foton och videor)

Coolaste: en svalare slÄr insamlingsrekordet pÄ Kickstarter (foton och videor)

Internetfolkets entusiasm Àr ofta oförutsÀgbar: skaparna av Sten, smartklockan som i sin sökning efter medel pÄ Kickstarter hade fÄtt sÄ mycket stöd att den hade rekordet för den mest framgÄngsrika finansieringen i över tvÄ Är. FrÄn och med idag vet Ryan Grepper, uppfinnaren av det bÀrbara kylskÄpet, det lika bra HÀftigast, som precis har stulit septer frÄn Pebble.

LÄS OCH: Bunch o ‘Balloons, projektet pĂ„ Kickstarter för att vinna varje krig med vattenbomber

Kampanjen pÄ den vÀlkÀnda webbplatsen för crowdfunding började faktiskt med den blygsamma mÄl $ 50 000, vilket verkar försumbar jÀmfört med 11 miljoner dollar nÄdde just nu, med ytterligare tvÄ dagar kvar att skörda.

Coolest Àr fortfarande ett objekt vars funktioner förklara orsaken till all denna entusiasm: revolutionerar tanken pÄ traditionella resekylskÄp och kombinerar möjligheten att hÄlla maten fÀrsk med en serie frivillig verkligen unik. Integrerad i kroppen kan du faktiskt hitta:

A mixer, som gör att du kan laga fÀrska cocktails, drycker och smoothies; A batteriladdare för varje typ av enhet; Ett stereo- Bluetooth, för att lyssna pÄ musik direkt frÄn din smartphone;

BehÄllare för rÀtter och rÀtter; A skÀrbrÀda;

Ljus inre, hjul att transportera den e krokar att anvÀnda den som stöd för andra objekt.

De transporter de förvÀntas börja i februari 2015, precis i tid för att kunna anvÀnda den för nÀsta sommar. Coolest kommer att sÀlja för 299 dollar i butiker, men om du bestÀmmer dig för att köpa det under de tvÄ ÄterstÄende dagarna kan du fÄ det till kampanjpriset pÄ 185 dollar.

Nedan lÀmnar vi dig lite bilder det Àr en video- presentation av Coolest som, om det inte kommer att revolutionera begreppen bÀrbara kylskÄp frÄn och med nu, sÀkert redan har skrivit ett viktigt steg i crowdfundingens historia.

GATA: GrÀnsen