Cykeln som kan rÀdda dig frÄn en apokalyps (foto)

Cykeln som kan rÀdda dig frÄn en apokalyps (foto)

Alla som fruktar att förr eller senare kommer en fruktansvÀrd pest att slÄ oss (vare sig den representeras av zombie, frÄn en förödande krig eller frÄn en sjukdom som kan minska mÀnskligheten till livshotande), kommer de förmodligen att vara redo för det ögonblicket. Om du tillhör den kategorin, och du har Ànnu inte bestÀmt transportmedel perfekt för den hÀr eventualiteten, borde du nog kolla in den hÀr cykeln.

LÄS OCH: Den nya militĂ€ra hjĂ€lmen tillverkad i USA

Motopeds forskare, som rör sig exakt i denna riktning, har faktiskt skapat ett medel redo att möta varje eventualitet: i Survival Bike: Black Ops Edition i sjÀlva verket hittar du allt du behöver för att överleva Àven i de mest tragiska scenarierna.

Till att börja med kommer cykeln med en motor, för att hjÀlpa dig att komma snabbare bort frÄn vÀrsta situationer, men inte begrÀnsas av att ta slut pÄ brÀnsle. Dess starka punkt Àr dock verkligen Tillbehör ingÄr i kroppen, som innehÄller en armbÄge, bensinbehÄllare, en spade, en yxa, en harpun, klÀtterverktyg, lampor och en uppsÀttning verktyg och knivar

Uppenbarligen finns det ocksÄ stöd för det smartphoneeller för en navigator GPS (du vill verkligen inte gÄ vilse mitt i en apokalyps), alla kryddat med en aggressiv aspekt som kan avskrÀcka Àven de mest skrupelfria motstÄndarna.

Vad vi tyvÀrr inte har Àr information om pris, men nÀr vi ser de andra produkterna frÄn företaget kan vi förestÀlla oss att det inte kommer att vara lÄgt: endast baspaketet, inklusive ramen för de olika modellerna, har en kosta av $ 1 999.

armécykel för apokalyps 2

GATA: Engadget