De bÀsta bilmodellerna som förvÀntas 2015 (foton)

De bÀsta bilmodellerna som förvÀntas 2015 (foton)

De 2015 det ser ut som ett riktigt intressant Är pÄ framsidan bil-, med mÄnga förslag som syftar till innovation och uppdatering av nuvarande modeller. I den hÀr artikeln gÄr vi för att se modeller mer speciellt och intressant som har presenterats för handel.

LÄS OCH: Audi inleder ett lopp för att upptĂ€cka smarta bilars potential

BMW i8

En unik modell för det tyska huset. Denna futuristiska bil Ă€r en ‘hybrid med en 96 kilowatt elmotor som slĂ€pper ut en total effekt pĂ„ 360 hĂ€stkrafter, med en rĂ€ckvidd pĂ„ cirka 40 km / L.

Kia K900

Baserat pÄ denna Hyundai Genesis sedan har en bakhjulsdriven V-8-motor och nÄgra nya interiörfunktioner, till exempel en infÀllbar skÀrm för Satellit navigation och kontroll av körparametrar.

Porsche Macan Turbo

Detta terrÀngfordon med prestanda frÄn sportig den har en V-6-motor med 400 hÀstkrafter som nÄr 260 km / h.

Jaguar F-Type Coupe

En uppdatering av linjerna för den nuvarande modellen med introduktionen av det stÀngda taket och en mer aggressiv bak.

Honda Fit

Även om den Ă€r 5 cm kortare Ă€n den nuvarande versionen har den presenterade modellen en större intern volym. Nyheter ocksĂ„ under huven med introduktionen av en effektiv 1,5-motor med kontinuerlig automatisk vĂ€xellĂ„da.

Ford F-150

En pickup full av innovationer som förlorar 300 kg jÀmfört med tidigare modeller och integrerar ett belysningssystem LED, effektivare motorer och en inbyggd dator som inkluderar en 360 ° videokamera.

Lexus RC F kupé

En sportsedan med klassiska linjer, men det finns mer Àn bara blicken bakom RC F: en 5,0 V-8-motor med 450 hÀstkrafter och 520 Nm vridmoment.

Chrysler 200

Efter den medelmÄttiga framgÄngen med den tidigare modellen fÄr denna bil intresse igen tack vare de innovationer som introducerats nÀr det gÀller sÀkerhet och interiör.

Toyota Camry XSE

Det japanska huset överger det klassisk stil för ett sportigare tillvÀgagÄngssÀtt. Uppdaterade linjer och mÄnga nya funktioner pÄ fjÀdring och styrning för en avgjort sportigare körupplevelse.

Audi TT

SmÄ justeringar pÄ det externa utseendet men framför allt stora nyheter i interiör. Det centrala instrumentbrÀdan har ersatts med en 12,3-tums LCD-panel för att styra alla bilens funktioner. FörÀndringar ocksÄ med de nya motorerna a turboladdare frÄn 300 hÀstar.

Lamborghini Huracan

En helt ny modell för de lyckliga fÄ. Denna bil presenterades pÄ bilutstÀllningen i GenÚve 2014 och har en V-10-motor pÄ 601 hÀstkrafter kopplad till en sju-vÀxlad vÀxellÄda med dubbla kopplingar och en aluminium- och kolram.

De olika tillverkarna har arbetat hÄrt för att förbli konkurrenskraftiga bÄde estetiskt och tekniskt och förhoppningen Àr att, förr eller senare, vissa funktioner i high end nÄr ocksÄ i grundlÀggande modeller. Nedan hittar du ett galleri med de bilar som nÀmns i artikeln, som vi Àr sÀkra pÄ kommer att fÄ dig att drömma lite.

Gata