De helt trÄdlösa hörlurarna som lovar att inte tappa och massor av ljudkvalitet (video)

De helt trÄdlösa hörlurarna som lovar att inte tappa och massor av ljudkvalitet (video)

Bland de mÄnga enheter som försöker lyckan pÄ Indiegogo finns ocksÄ Axum, hörlurar som lovar att förbÀttra hörlurarnas formfaktor avsevÀrt helt trÄdlöst. Tydligen pÄminner de oss mycket om Bragi Dash eller den senaste IconX frÄn Samsung.

Även Axum i sjĂ€lva verket Ă€r de trĂ„dlösa hörlurar, designade för att anvĂ€ndas med en smartphone eller vilken enhet som helst med Bluetooth 4.1, vars storlek endast ges av hörlurarna som sĂ€tts in i öronen. Utöver denna sĂ€rdrag garanterar skaparna att med Universal Fit, eller speciella gummikuddar som anpassar sig till varje öra, faller dessa högtalare inte ens under sport.

LÄS OCH: Slutet pĂ„ den hĂ€r hjĂ€lmen för förstĂ€rkt verklighet pĂ„minner oss om grĂ€nserna för crowdfunding

I sjĂ€lva verket Axum de Ă€r mycket avsedda för anvĂ€ndning under sportaktiviteter och lovar ocksĂ„ motstĂ„ndskraft mot stĂ€nk tack vare nanostrukturerad belĂ€ggning. Det finns ocksĂ„ teknik inuti M-youD (flankerad av aptX), för ett ljud av “originalkvalitet”, antar vi över genomsnittet för trĂ„dlösa hörlurar.

Allt kompletterat med den dubbla mikrofonen, brusreduceringen och powerbank-fodralet som laddar 60 mAh-batteriet pÄ en timme vilket skulle garantera upp till 4 timmars autonomi vid uppspelning.

MÄnga funktioner för dessa Axum som pÄ Indiegogo sÀljs (i begrÀnsade mÀngder) för $ 149, jÀmfört med de $ 300 som förvÀntas av fullt pris. Men innan du kastar dig huvudet pÄ den hÀr gadgeten Àr det bra att notera att leveransen inte förvÀntas förrÀn i maj 2017 och att hörlurarna för tillfÀllet bara visas i Ätergivningar.