De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner

The Leading Android Games of 2016 That You Must Download

De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner, hÀr Àr gÀstinlÀgget frÄn LatestOne.com. De skriver allt om erbjudanden men den hÀr Àr en bra artikel över de bÀsta ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner enkelt frÄn Google Play Store.

De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda nerDe ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner

Smartphones i denna Älder Àr mycket anvÀndbara enheter. MÀnniskor anvÀnder sina högteknologiska telefoner frÀmst för kommunikation, men dessa enheter kan ocksÄ bli en bra plattform för underhÄllning. Du kan lyssna pÄ musik, titta pÄ videor och filmer online och spela nÄgra fantastiska spel gratis. Men att spela spel pÄ en iOS-enhet skulle inte vara möjligt eftersom Apple tar betalt för allt. Android Àr annorlunda och det erbjuder allt gratis.

De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner

De ledande Android-spelen 2016 som du mÄste ladda ner

Du Àr verkligen en lycklig kille om du anvÀnder en Android-smartphone. Du kan ladda ner de bÀsta Android-spelen 2016 och spela dem nu. Vi har listat De 5 mest underhÄllande Android-spelen 2016. Kolla in listan och ladda ner den bÀsta för din underhÄllning.

LÀs ocksÄ: Hur man hackar Android-spel utan rot 2016

# 1. Asfalt 8: luftburet: –

Asphalt 8 Àr utvecklat av Gameloft och det kostar noll dollar om du vill spela det. Det Àr ett bilspel som har högklassig grafik och fullfjÀdrade racingfunktioner. Det finns flera spÄr och mÄnga imponerande racerbilar som du kan lÄsa upp en efter en för varje steg i spelet. Andra spelföretag tar ut pris för sÄdana högkvalitativa spel, men Gameloft tillhandahÄller det gratis. Du kan behöva göra nÄgra köp i spelet, men du kan undvika det och spela det hÀr underbara spelet.

# 2. Call of Champions: –

Det borde vara ditt första val om du letar efter ett actionfylldt spel. I Call of Champions bildar du ett lag med tvÄ andra spelare och slÄss med ett annat lag med 3 spelare. Detta spel erbjuder 5 minuters tid att förstöra basen till ett annat lag. Följaktligen gÄr spelet ganska snabbare. Det finns gratis i Play Store, men du kan behöva betala för nÄgon kraftfull karaktÀr i spelet.

# 3. Sammandrabbning av klaner:-

Visst har Clash of Clans behÄllit sin plats i de ledande Android-spelen under lÄng tid. Det Àr ett fantastiskt spel med sin egen valuta. Du betalar inget öre för att köpa in speltillgÄngar. Allt du behöver göra Àr att samla in spelets valuta och sedan anvÀnda den för att köpa tillgÄngarna. Du spelar inte ensam; miljoner mÀnniskor över hela vÀrlden spelar det hÀr spelet. Du kan hitta nÄgra klaner för att njuta av det episka kriget i spelet och det Àr sÄ du kan ansluta till nya spelare genom detta spel.

# 4. Cut the Rope: Magic: –

Detta spel borde finnas i din smartphone om du Àlskar att lösa pussel. Detta spel kan vÀssa dig och göra dig till en smartare individ eftersom varje pussel ger nÄgra nya saker. Du hjÀlper ett sött monster Om Nom att Àta godis genom att lösa pussel och sÄ fortsÀtter spelet framÄt. Det Àr gratis och du kan fÄ det i Google Play Butik.

# 5. Modern Combat 5: Blackout: –

Det var inte ett gratis spel, men snart har utvecklarna gjort nÄgra stora förÀndringar och nu Àr det tillgÀngligt gratis. Det Àr det bÀsta first-person shooter-spelet 2016, som du mÄste ladda ner för att uppleva en spÀnnande kamp. Det blir en trevlig resa i Blackout, men det finns köp i appen som kan minska njutningen.

MÄste lÀsa: 25+ bÀsta techhacks nÄgonsin | MÄste prova Life Technology Hacks

SÄ det hÀr Àr de bÀsta Android-spelen 2016, som du kan ladda ner gratis. Om du har ett mer intressant Àmne som du vill dela med vÄra lÀsare kan du ocksÄ enkelt skriva gÀstinlÀgg hÀr. och fÄ en chans att presenteras pÄ itechhacks blogg. Denna artikel Àr över BÀsta ledande Android-spel 2016 Àr officiellt skrivet av Zakkam William.

Facebook-sida -https: //www.facebook.com/Latestonecom