De mest produktiva anvÀndningsomrÄdena för Lego (foton och videor)

De mest produktiva anvÀndningsomrÄdena för Lego (foton och videor)

Nu huvudpersoner i videospel, filmer, annonser och till och med nöjesparker, tegelstenarna Lego de har trots sina sextio Är av liv en popularitet som Àr svÄr att skrapa. Det Àr trevligt att notera att deras förtjÀnst av stimulera kreativitet av mÀnniskor Àr lika stark: det Àr dÀrför vi vill visa dig nÄgra av de mest anvÀndbara och intressanta anvÀndningarna som finns pÄ nÀtet.

LÄS OCH: PancakeBot, 3D-skrivaren för pannkakor

KapsylhÄllare

anvÀndning av lego-linsskydd

Den som har att göra med en reflexkamera, för passion eller för arbete, kommer omedelbart att identifiera sig med denna situation: oavsett om du har en ficka, en ryggsÀck eller en pÄse nÀr du tar ett foto, sÀtt tillbaka linsskyddet det blir en mardröm. Problem som enkelt kan lösas med tvÄ platta Lego-bitar: en limmad pÄ locket, den andra pÄ kameraremmen.

Arrangör för nycklar och anvÀndbara föremÄl

anvÀndningen av Lego Key Organizer

Principen för föregÄende objekt kan ocksÄ utökas: knapparna, fjÀrrkontroll av porten eller till och med telefonen: hur mÄnga gÄnger har du glömt var du hade lagrat dem sÄ fort du kom in i huset? Utrusta bara vart och ett av dessa föremÄl med en tegelsten och hÀng en panel nÀra dörren: varje gÄng du gÄr in kan du hÀnga dina nycklar i det hÀr DIY-bindemedlet!

Bindemedel för spelkontroll

Om vÄra konsoler, alla staplade ovanpÄ varandra, lyckas förbli i ordning Àven utan speciella ingripanden, kan samma sak inte sÀgas om kontroller: vara de av en Playstation, XBox eller Wii, i bÀsta fall har du förmodligen alla kastat i en lÄda. Med nÄgra Lego-tegelstenar kan du dock bygga en bekvÀm stÄ och sÀtt tillbaka dem i ordning utan anstrÀngning.

anvÀndningen av lego-spelplattan

Kinect-stöd

anvÀndning av lego kinect

LÄt oss stanna kvar pÄ konsolens tema: Kinect, tillbehöret för erkÀnnande av rörelser som produceras av Microsoft, har tillÄtit en betydande revolution inom videospel, men har den stora bristen att behöva en plan för att stödja den. Om du vill spara utrymme och göra utsikten lite mindre pÄtrÀngande, sÄ bygger du en stÄ att hÀnga den pÄ toppen av TV: n, precis som Wii-sensorn.

LÀr ord och siffror till de smÄ

Uppenbarligen krÀver detta att du anvÀnder klossar som passar din elevs Älder: skriv med en markör bokstÀver och siffror pÄ deras sida och anvÀnd dem för att komponera meningar och ord, eller för att föreslÄ aritmetiska utmaningar att lösa!

anvÀndningen av lego för att lÀra sig matematik och ord

Dock för laddning av mÄnga mobiltelefoner

anvĂ€ndningen av lego-laddningstelefonerEn annan struktur för att möta ett dagligt behov: ofta, nĂ€r en mobiltelefon till kabeln för laddning, tvingas du placera den pĂ„ stolar, pĂ„ nĂ„gon soffas armstöd eller till och med pĂ„ golvet, i frĂ„nvaro av en nĂ€rliggande möbel som du kan anvĂ€nda som stöd. Situationen blir ocksĂ„ vĂ€rre nĂ€r du laddar flera enheter – hĂ€r Ă€r varför du bygger den hĂ€r Stöd med tegelstenar. Ytterligare förbĂ€ttringar ger möjlighet att internt driva alla nödvĂ€ndiga kablar och kodnivĂ„er med fĂ€rger sĂ„ att varje familjemedlem har en personlig plats för sin enhet.

Legokalender

Vi avslutar med ett verkligt fascinerande projekt: kalender gjord med Lego, att dela organisationen av olika projekt pÄ kontoret. Grundidén innebÀr en bred panel att hÀnga pÄ vÀggen, indelad i sektorer som representerar de olika dagarna. PÄ varje projekt en fÀrg pÄ tegelstenar tilldelas, och alla kan organisera sina Ätaganden genom att helt enkelt fÀsta ett block av storlek som Àr proportionellt mot den tid som behövs pÄ rÀtt dag.

Definitivt ett trevligt hjÀlpmedel, men inte sÄ bekvÀmt för en mobil vÀrld som den vi lever i, var det inte för den andra idén att Vitamindesigner, studien bakom detta projekt: a programvara kommer att skanna panelen och via visuellt igenkÀnning kommer att uppdatera onlinekalendern för alla projektmedlemmar, beroende pÄ hur de har placerat sina tegelstenar.

TyvÀrr Àr projektet fortfarande under utveckling och inte tillgÀngligt för anvÀndning, och vi kan inte lÄta bli att lÀmna demonstrationsvideon; men vi Àr nyfikna pÄ att veta dina idéer: visa oss i kommentarerna vilka problem du har löst eller vilka uppfinningar du har skapat med de berömda tegelstenarna!
http://vimeo.com/specialp/lego
GATA: LifeHacker