Den billiga Xiaomi Mi Smart-högtalaren med Google Assistant kommer att landa i Europa (foto)

Den billiga Xiaomi Mi Smart-högtalaren med Google Assistant kommer att landa i Europa (foto)

Tidigare denna mĂ„nad introducerade Xiaomi sin egen till den indiska marknaden Mi Smart högtalare, den nya smarta högtalaren för det kinesiska företaget som förlitar sig pĂ„ stöd frĂ„n Google Assistant. Men nu Ă€r den hĂ€r enheten redo att komma fram till vĂ„r ocksĂ„ Europa, och det antas att priset kan vara runt 60 €.

Som redan angivits interagerar enheten med Googles röstassistent och kan ocksÄ vara integrerade i trÄdlösa nÀtverk existerande via WLAN vid 2,4 eller 5 gigahertz. Ur synvinkel av design resultatet av föreningen mellan den första generationen av Google Home och Amazon Echo pÄ grund av dess pseudocylindriska form och LED-ringen pÄ toppen. Inuti hittar vi en högtalare med en maximal effekt pÄ 12 watt, som tillverkaren kombinerar med en Texas Instruments ljudprocessor, och bör komma med stöd för DTS-ljud.

Dessutom har den ocksÄ tvÄ lÄngdistansmikrofoner som ska kunna ta upp anvÀndarens röst frÄn alla hÄll och frÄn ett större avstÄnd. Att köra hela bÄten Àr en SoC AMLogic A113X med fyra kÀrnor ARM Cortex-A53 och 512 MB Bagge. För att stÀnga beskrivningen finns de fyra beröringsknapparna pÄ enhetens ovansida, anvÀndbara för att styra uppspelning av multimedia och aktivera röstassistenten.

LÄS OCH: HĂ€r Ă€r Ă€ntligen PS5-anvĂ€ndargrĂ€nssnittet

Vid denna tidpunkt ÄterstÄr att förstÄ inte bara nÀr denna nya smarta högtalare kommer till Europa, men ocksÄ nÀr vi kommer att kunna se det i vÄrt Italien.

Via: WinFuture