Den nya iPhone 6: rykten, hypoteser och förhandsgranskningar

Den nya iPhone 6: rykten, hypoteser och förhandsgranskningar

Det Ă€r nu nĂ„gra dagar kvarApple-evenemang planerad till tisdag, under vilken Cupertino-huset kommer att presenteras iPhone 6, den nya inkarnationen av din smartphone. Vi Ă€r aldrig nöjda med indiskretionerna som anlĂ€nder till dessa produkter i tid, dĂ€rför samlar vi in ​​de nyheter som vi hittills vet och vĂ€ntar pĂ„ att se om de kommer att bekrĂ€ftas eller nekas av de officiella meddelandena.

LÄS OCH: Apple bygger en byggnad med tre vĂ„ningar för evenemanget den 9 september

De första och största nyheterna borde vara det skÀrm: Apple kunde faktiskt överge 4-tumsskÀrmen, som har prÀglat iPhone-upprepningarna frÄn version 5, till förmÄn för en dubbel konfiguration. Den nya versionen förvÀntas faktiskt i tvÄ olika modeller, en med en 4,7-tums skÀrm och en som till och med kommer att nÄ 5,5 tum, vilket helt bryter bort frÄn filosofin som hittills hade fÄtt Apple att föredra mindre skÀrmar i förmÄga att hantera.

Men rykten sÀger att företaget ville behÄlla möjligheten att anvÀnda enheten med en hand, integreras i bÄda modellerna a programvara kunna Àndra storlek pÄ grÀnssnittet för att göra varje element lÀttillgÀngligt.

Ett stort antal nyheter oroar ocksÄ Jag tittar, den bÀrbara enheten pÄ handleden och kan kommunicera med iPhone: det gör det ocksÄ smart klocka den ska finnas i tvÄ olika storlekar, som bÄda har mÄnga funktioner dedikerade till kondition och olika sensorer kunna mÀta steg, hjÀrtfrekvens och andra viktiga funktioner som Àr anvÀndbara för att övervaka vÄrt hÀlsotillstÄnd.

iWatch bör integrera en revolutionÀr flexibel skÀrm, tÀckt av safirglas och en NFC-sensor, som gör att du kan anvÀnda den för att utföra betalningartack vare samarbeten med Visa, American Express och Mastercard.

TyvĂ€rr finns det inga sĂ€kra nyheter om kostar och tillgĂ€ngligheten av nya enheter, men bara ett fĂ„tal hypoteser: nĂ€r det gĂ€ller iPhone 6 bör faktiskt tvĂ„ olika priser ges för de olika skĂ€rmstorlekarna och tillgĂ€nglighet inom nĂ„gra veckor efter presentationen. iWatch, Ă„ andra sidan, kan tvinga oss att vĂ€nta lite lĂ€ngre: vĂ„rden som företaget lĂ€gger i den hĂ€r enheten, och som redan har förtjĂ€nat den titeln “Apples mest ambitiösa projekt”, har dock fĂ„tt huset att ta bort en lite ankomst, vilket inte förvĂ€ntas förrĂ€n nĂ€sta Ă„r.

GATA: GrÀnsen