Den sista Oculus Rift Developer Kit levereras denna mÄnad

Den sista Oculus Rift Developer Kit levereras denna mÄnad

Oculus VR, företaget nyligen förvÀrvat av Facebook tillÀgnad virtuell verklighet började hon leveranser av den andra versionen av Oculus Rift till utvecklare.

LÄS OCH: Hur Ă€r det att anvĂ€nda Oculus Rift pĂ„ en berg-och dalbana?

Det nya utvecklarpaketet Ă€r viktigt förbĂ€ttringar jĂ€mfört med sin föregĂ„ngare: den viktigaste av dem Ă€r förmodligen genombrottet i visa, bytte frĂ„n en upplösning pĂ„ 1280×800 till en OLED-panel med 1080p-definition. Dessutom har en videokamera lagts till som, genom att fĂ„nga huvudrörelser i den verkliga vĂ€rlden, kommer att överföra dem i videospel för att göra upplevelsen mer naturlig, sĂ„vĂ€l som allmĂ€nna framsteg som gör det möjligt att minska dimsyn och trötthet, sĂ„ att anvĂ€ndarna kan spela mer. lĂ€nge utan att behöva sluta för att undvika desorientering.

Företaget planerar att leverera under mÄnaden Juli cirka 10 000 enheter, som börjar tÀcka den deklarerade andelen av 45 000 kunder som förköpt den andra modellen, al pris pÄ $ 350. Detta andra Oculus Rift Developer Kit kommer att vara den senaste utvecklingsmodellen som föregÄr den slutliga produkten som slÀpps för allmÀnheten.

KÄLLA: GrĂ€nsen