Den tryckta boken slÄr fortfarande e-böcker

Den tryckta boken slÄr fortfarande e-böcker

Med teknikutvecklingen och spridningen av mobila enheter sprider vanan att lÀsa pÄ skÀrmar, oavsett om de Àr mer eller mindre smÄ, mer och mer. Tidningar, tidningar och brev försvinner till förmÄn för snabbare spridningsmetoder och kommunikation, men böckerna?

Detta verkar inte vara fallet för de mest klassiska resesÀllskapen: enligt en undersökning som Harris Interactive utfört bland mÀnniskor som anvÀnder internet, böcker förblir oersÀttliga för 46% av lÀsarna. Ytterligare 16% sÀger fortfarande att de lÀser fler böcker Àn e-böcker, med all respekt för företag som Amazon, som med lanseringen av Kindle-lÀsare 2007 har gjort en stor satsning pÄ digital publicering.

Statistiken fĂ„r dig att tĂ€nka Ă€nnu mer om den Ă€r inramad i vilken typ av mĂ€nniskor den riktades till: dessa siffror skulle faktiskt vara avsedda att öka om en sökning gjordes inklusive personer som inte ens anvĂ€nder internet. Vad du kan förvĂ€nta dig dĂ„ framtiden? Är e-böcker verklighet avsedda att försvinna utan framgĂ„ng?

SvĂ„rt att satsa sĂ„ hĂ€r. Det Ă€r obestridligt att digitala lĂ€sare fortfarande mĂ„ste förbĂ€ttras, sĂ€rskilt i lĂ€sbarheten av “sidorna” i de svĂ„raste situationerna, men alla andra fördelar med denna typ av anvĂ€ndning kommer troligen att ta sig in i vĂ„rt dagliga liv nĂ€r den största barrikaden rivs: vana.

Och i Italien, hur skulle resultatet av statistiken ha varit? Föredrar vÄra lÀsare den gamla doften av tryck eller Àr de en av pionjÀrerna inom digital lÀsning? LÄt oss veta i kommentarerna!