Det tar inte en och en halv miljon dollar för att fĂ„ ditt bröllop till … Gandalf

Det tar inte en och en halv miljon dollar för att fÄ ditt bröllop till ... Gandalf

Det finns mÄnga saker du kan göra om du hade i din plÄnbok en och en halv miljon dollar: du kan köpa vackra bilar och hus pÄ magnifika platser eller besöka de mest otroliga platserna i vÀrlden. Du kunde dock inte berÀtta för dina barn att du hade firat ditt bröllop i Gandalf.

SÀkerhet kommer frÄn Sean Parker, skapare av Napster och tidigare Facebook-chef, som försökte erbjuda skÄdespelaren den ovannÀmnda figuren 2013 Ian McKellen, sÄ lÀnge han firade sitt bröllop klÀdd som trollkarlen som visas i trilogin Sagan om ringen.

LÄS OCH: Darth Vader Ă€r i Rogue One: A Star Wars Story

BegĂ€ran, som gjordes genom en gemensam vĂ€n mellan de tvĂ„, föll dock pĂ„ döva öron och inte av rĂ€dsla för en annan ring frĂ„n trollkarlens sida: ”Jag gĂ„r inte och klĂ€r mig, sĂ„vida det inte Ă€r för en pjĂ€s,” sa Ian McKellen.

Bröllopet mellan Parker och sÄngerskan Alexandra Lenas firades ÀndÄ pÄ Lord of the Rings-tema, med klÀder kuraterad av klÀddesignern i filmen, vita kaniner Àr banketter i fantasistil, men utan Gandalf för att fira kvÀllen med sina fyrverkerier.

Via: TheNextWeb