En elektrisk enhjuling att alltid ha med sig (foto)

En elektrisk enhjuling att alltid ha med sig (foto)

PÄ Computex i Är Àr det inte bara datorer som fÄr uppmÀrksamhet. Bland de mest intressanta innovationerna hittar vi Pinwheel producerad av TOPJOY, ett företag baserat i Shenzhen (Kina). Detta enhjuling till en kostnad av $ 295, syftar den till att ersÀtta de nu daterade Segway, erbjuder ett bÀrbart och lÀttanvÀnt transportmedel.

LÄS OCH: Roboten som skapar kartor för att hitta cykelvĂ€gar

Detta innovativa system, som baserar allt pÄ balans, lÄter dig nÄ, tack vare en elektrisk motor, hastighet pÄ 22 km / h och Àr konstruerad för att motstÄ mindre stötar och pÄfrestningar till exempel pÄ grund av en nybörjare. För att underlÀtta inlÀrningen tillhandahÄlls ett par hjul och ett ankarband.

Den verkliga fördelen med detta original enkelhjulfordon Àr vikt pÄ cirka 9 kg, vilket lovar maximalt bÀrbarhet ocksÄ tack vare ett praktiskt handtag. dÀr batteri den Àr utbytbar och erbjuder ocksÄ en USB-port för att ladda vÄra mobila enheter. Den deklarerade autonomin Àr 4 timmar.

Fri rörlighet inte bara: Pinwheel kommer att finnas i sex olika fÀrger. För tillfÀllet Àr de inte dÀr information pÄ slÀppdatum pÄ de olika marknaderna, men om du Àr intresserad av just detta transportmedel kan du börja med att skaffa dig en bra hjÀlm, bara för att du aldrig vet.

Gata