En head-up display gör din bil till en jet

En head-up display gör din bil till en jet

Har du nÄgonsin undrat hur det kÀnns att köra en jet? FrÄn idag tack till Navdy du kommer att kunna ha en projektionsdisplay (head-up) som efterliknar dem som finns pÄ stridsflygplan. Uppenbarligen kommer informationen som kommer att rapporteras att ha lite att göra med ammunition och höjd.

LÄS OCH: En flödeskanal för din bil

Tack vare synkroniseringen med Android- eller iOS-enheter Àr det möjligt att se aviseringar och information frÄn appar som Spotify och Google Maps utan att ta blicken frÄn vÀgen för mycket. Navdy för att arbeta anvÀnder den en skÀrm i klart glas 5,1-tums diagonal och integrerar Wi-Fi och Bluetooth 4.0 för att erbjuda maximal anslutning.

navdy (1)

Tack vare den medföljande sÀndaren Àr det möjligt anslut till OBD-porten bilen för detaljerad information om brÀnsleförbrukning, hastighet och skick för fordonskomponenter. För att komplettera bilden finns det Àven röstkommandon, elektronisk kompass, ljussensor och en infraröd kamera kan kÀnna igen gest.

Navdy Àr planerat att slÀppas i början av 2015 till ett pris av $ 499, vilket Àr ungefÀr hÀlften av fÄ alternativ pÄ marknaden för icke-integrerade head-up-skÀrmar. Denna gadget kommer att glÀdja bil- och teknikentusiaster i allmÀnhet, som kan förbestÀlla den direkt frÄn den officiella webbplatsen.

Gata