En hydroponisk trĂ€dgĂ„rd hemma med “slöseri” med guldfisk

En hydroponisk trÀdgÄrd hemma med

De hydroponic grödor avancerade odlingssystem anvÀnds för att maximera vÀxternas tillvÀxt, utnyttja minimala resurser, bÄde nÀr det gÀller vatten och nÀringsÀmnen. Den hollÀndska startupen EcoBird, med en kickstarter-kampanj, lovar att ta med denna teknik till alla hem som Àr vÀrd för guldfisk.

LÄS OCH: Coolest: En coolare slĂ„r rekord för Kickstarter-insamling

Om du nĂ„gonsin har haft ett av dessa söta smĂ„ djur hemma har du mĂ€rkt hur deras aptit leder dem ganska snabbt till att smutsa vattnet dĂ€r de bor. Även om denna frĂ„ga för oss Ă€r avfall som ska elimineras, Ă€r det för vĂ€xter ren nĂ€ring.

Ekofarm Àr en sÀrskilt avancerad tank / akvarium som, genom att pumpa det smutsiga vattnet genom en vÀxtkruka, kan ge en liten hem hydroponic system som filtrerar vattnet för din guldfisk genom att odla lite grönsaker.

De specifika akvarierna kommer att finnas tillgĂ€ngliga till ett pris av 85 € (frakt till Europa ingĂ„r) i mitten av december, sĂ„ lĂ€nge kampanjen nĂ„r mĂ„let pĂ„ $ 125.000. Om du Ă€r Ă€gare av guldfisk tack vare EcoFarm kan du sĂ€tta dem i arbete för att ge dig alltid fĂ€rska aromatiska örter.

Gata