En revolutionerande 4K-projektor kommer frÄn Sony

Sony visar potentialen i sin 4K-laserprojektor (video)

Sony föreslÄr VPL-GTZ1, revolutionerande projektor som, genom att kombinera 4K-upplösning, ett laserlampa och möjligheten till kortdistansprojektion, syftar till att monopolisera installationssektorn sÄsom museer, utstÀllningar och evenemang.

LÄS OCH: Sony presenterar en böjd CMOS-sensor som simulerar det mĂ€nskliga ögat

De VPL-GTZ1 kan projicera högupplösta bilder pÄ omrÄden med diagonaler upp till 147 tum, kvar pÄ mycket nÀra avstÄnd frÄn vÀggen / arket. Den eleganta designen, som kÀnnetecknas av minimala linjer, har studerats, tillsammans med ett kylsystem med en lÄg akustisk pÄverkan, för att inte distrahera uppmÀrksamheten frÄn projektionen.

Projektorn kan placeras sida vid sida med andra för att skapa en unik bild. Som med andra laserprojektorer tillverkade av Sony, berÀknas lamptidens livstid till 20000 timmar, vilket möjliggör minska underhÄllskostnaderna, vilket ocksÄ kan vara lÀttare jÀmfört med konventionella modeller eftersom objektet vilar pÄ marken.

VPL-GTZ1 kommer att finnas tillgÀnglig nÀsta höst, men de har inte slÀppts prisinformation vilket, som vi vÀl kan förestÀlla oss, inte blir för lÄgt med tanke pÄ mÄlet för företagsanvÀndare.

Gata