En smart tÀndare som ett hjÀlpmedel för att sluta röka

En smart tÀndare som ett hjÀlpmedel för att sluta röka

Sluta röka det Àr inte lÀtt, rökare vet det vÀl, av den anledningen har det funnits mÄnga alternativ i flera Är: frÄn nikotinplÄster till nyligen elektroniska cigaretter. Dessa metoder anvÀnder den klassiska metoden genom att gradvis minska mÀngden nikotin antas.

LÄS OCH: Anova, laga mat med din smartphone

Quitbit Àr ett projekt som nyligen landat pÄ Kickstarter som inte syftar till att tillhandahÄlla alternativ till cigaretter, men för att göra anvÀndaren medveten om den faktiska konsumtionen av cigaretter. FöremÄlet i frÄga Àr en smart tÀndare som förutom att tÀnda cigaretten hÄller reda pÄ vice.

Stilen pÄminner mycket om den klassiska Zippo, men istÀllet för att ge en flamantÀndning finns det ett elektriskt motstÄnd. PÄ sidan finns en LED-skÀrm som lÄter dig se den viktigaste informationen, sÄsom daglig konsumtion, förfluten tid sedan den senaste cigaretten och batterinivÄn.

För mer detaljerad information Àr det möjligt att synkronisera med mobila enheter via en app som lÄter dig konsultera framsteg. En intressant funktion, riktad till dem som vill anvÀnda Quitbit för att sluta röka, Àr möjligheten att stÀlla in ett intervall mellan en cigarett och en annan, blockera antÀndningsmekanismen.

För tillfÀllet Àr det möjligt att förbestÀlla denna tÀndare till priset av 69 $ med en donation pÄ Kickstarter, medan slutpriset blir 159 $. Om du planerar att sluta röka eller till och med bara hÄlla din cigarettkonsumtion under kontroll, bör Quitbit utlösa din nyfikenhet.

Gata