En studie för att förstÄ hur en man som vill locka kvinnor mÄste dansa

En studie för att förstÄ hur en man som vill locka kvinnor mÄste dansa

Att dansa det Ă€r utan tvekan en gest av personligt uttryck (som vissa borde avstĂ„ frĂ„n att göra) men det Ă€r ofta ocksĂ„ det sĂ„ kallade “vertikala uttrycket för en horisontell önskan”. SĂ„ om du flyttar dina höfter pĂ„ helgen för att imponera pĂ„ damerna, har vetenskapen det klart en studie som hjĂ€lper dig att hitta de bĂ€sta rörelserna.

LÄS OCH: Kalkylarkens ranking över lĂ€nder dĂ€r du har mer sex

Forskarna frÄn Northumbria universitet faktiskt genomförde de en studie för att förstÄ exakt vilka rörelser som lockar kvinnor. Svaret kan överraska dig: snabba rörelser i nacke, huvud, torso och höger knÀ.

Dessa entydiga slutsatser nÄddes efter inspelning av dansrörelserna för 30 mÀn mellan 18 och 35 som dansade samma mycket enkla rytm. NÀr rörelserna registrerades anvÀnde forskarna dem för att flytta ansiktslösa skyltdockor för att undvika att pÄverka Àmnena med deras fysiska utseende och visade allt för 39 kvinnor och registrerade deras reaktioner.

Enligt resultaten, enligt kvinnor Àr mÀn som roterar sin torso, blinkar och skakar pÄ huvudet de bÀsta dansarna, eller Ätminstone de mest attraktiva. Och Àven om de inte verkar sÀrskilt intresserade av benrörelser, Àr det rÀtt sÀtt att göra det, sÀrskilt genom att vrida och böja höger knÀ, att flytta underkroppen snabbt.

Nu finns det inget kvar att göra Àn att testa allt pÄ nÀrmaste dansgolv, sÄ lÀnge du inte Àr för ful.