FAA kommer inte att reglera anvÀndningen av drönare senast 2015

FAA kommer inte att reglera anvÀndningen av drönare senast 2015

dÀr DO, Federation of American Aviation, har lÀnge varit fokus för diskussion pÄ grund av brist pÄ regler om anvÀndningen av drönare: fram till nu, med nÄgra mindre undantag, har deras anvÀndning faktiskt varit förbjudet, med löfte om att en lag kommer fram till 2015. Nyheter rapporterar dock att Àven detta mÄl skulle vara osannolikt pÄ grund av förseningar frÄn sidan av federationen.

LÄS OCH: American Aviation Federation kan tillĂ„ta anvĂ€ndning av drönare för filminspelning

Enligt en rapport som utfĂ€rdats av inspektörens kontor i Transportdepartementeti sjĂ€lva verket skulle FAA vara “betydligt bakom schemat”, och att det fortfarande finns “viktiga tekniska, reglerande och ledningsbarriĂ€rer” som hindrar federationen frĂ„n att tillĂ„ta fri flygning i det nationella luftrummet.

Dessa hinder omfatta:

OförmÄga att skapa standard- som skulle göra det möjligt för drönare att upptÀcka och undvika andra flygande föremÄl anslutningar pÄlitlig med sina styrenheter Brist pÄ föreskrifter om deras anvÀndning, sÄsom certifiering och kunskap om flygprocedurer Brist pÄ sÀkerhet för att kunna spÄra alla drönare

“SĂ„ lĂ€nge American Aviation Federation kolliderar med dessa barriĂ€rer”, fortsĂ€tter rapporten, “kommer integrationen av flygning utan mĂ€nsklig kontroll att fortsĂ€tta att röra sig i lĂ„ngsam takt och sĂ€kerhetsriskerna kommer att förbli.”

Vissa ingÄr i rapporten rÄd till byrÄn, som FAA har samlat in fullt: de inkluderar publicering av en Ärlig rapport, med start den 30 november, som beskriver framstegen mot en sÀker integration av drönare. Utöver detta ombads de att publicera tidslinje Àr mÄl betong för att bryta ner de hinder som inspektören har identifierat.

En talesman för byrĂ„n sa sedan, ”FAA har stĂ€llts inför mĂ„nga utmaningar nĂ€r det gĂ€ller att integrera mĂ€nskligt styrda flygplan i landets luftrum, men har Ă€ndĂ„ gjort betydande framsteg mot det mĂ„let, till och med att behöva möta avbrott pĂ„ grund av kidnappningen och en tre veckors blockad frĂ„n regeringen ”. Federationen sa sedan att man arbetade med att utfĂ€rda regler för att tillĂ„ta anvĂ€ndning av smĂ„ drönare inom detta Ă„r.

GATA: GrÀnsen