Forza Street anlÀnder till Android och iOS

Forza Street anlÀnder till Android och iOS

Microsoft meddelade idag att Forza Street nu Àr tillgÀngligt pÄ Android och iOS, bara 13 mÄnader efter att det först tillkÀnnagavs.

“Den hĂ€r helt nya Forza-upplevelsen lĂ„ter dig hoppa in i spelet för snabba tĂ€vlingar under en minut dĂ€r du tĂ€vlar om att lĂ„sa upp nya bilar och uppgradera delar för att vĂ€xa din bilsamling”, meddelade Andy Beaudoin frĂ„n Turn 10 Studio. “Vi Ă€r glada för iOS- och Android-spelare att hoppa in i den hĂ€r kostnadsfria mobilupplevelsen som Ă€r utformad för att spelas nĂ€r som helst och var som helst och upphetsar alla som Ă€lskar bilar.”

Enligt Beaudoin Àr Forza Street baserad i en streetracingvÀrld med intressanta karaktÀrer, mysterier och intriger, utforskade genom en berÀttelsedriven kampanj, veckovisa Spotlight-evenemang och evenemang med begrÀnsad tid, som alla ger spelare en möjlighet att expandera deras bilsamlingar. Det finns ocksÄ Rival-evenemang varje vecka sÄ att spelare kan tÀvla sina samlingar mot andra spelare i samhÀllet pÄ leaderboardbaserade asynkrona utmaningar.

Under en begrÀnsad tid kommer alla som spelar Forza Street att fÄ en Ford GT 2017 i spelet och lÀgga till krediter och guld sÄ att du kan lÄsa upp nya bilar och vÀxa din bilsamling. Erbjudandet gÀller till och med den 5 juni, sÀger Microsoft.

Forza Street Àr gratis. Du hittar versionen för Android i Google Play Store och versionen för iOS i Apple Apps Store. Den Àr ocksÄ tillgÀnglig för Windows 10.

MĂ€rkta med Forza