Fujifilm X100T: den nya kompakta fasta linsen med digital avstÄndsmÀtare (foto)

Fujifilm X100T: den nya kompakta fasta linsen med digital avstÄndsmÀtare (foto)

Serien X100 Fuji siktar pÄ ett segment av entusiaster som letar efter kompaktkamera av hög kvalitet som hÄller sjÀlen för det som fotograferade under filmens dagar, utan att offra digitalens omedelbara och praktiska. Den nya X100T, efter tvÄ Är förfinar det ytterligare det redan utmÀrkta X100S introducera nÄgra intressanta nyheter, sÀrskilt nÀr det gÀller sökaren.

LÄS OCH: Sony RX100M3: kompakt kamera utan kompromisser

Det nya hybridsystemet gör faktiskt fokus mycket enklare och erbjuder en upplevelse som den traditionell avstÄndsmÀtare. FokusomrÄdet zoomas in och tvÄ bilder visas som överlappar exakt endast vid fokuspunkterna.

Den fasta linsen (vanligt val i serien) Àr en 23mm f / 2 medan vi inuti hittar en sensor APS-C X-Trans II 16 megapixelkamera och sensor EXR Processor II. Manuella blÀndarkontroller möjliggör 1/3 steg och exponeringskompensationsratten varierar frÄn +3 till -3.
Vi hittar ocksĂ„ fullt stöd för Wi-Fi och en 3-tums skĂ€rm med 1,04 miljoner punkter i upplösning. X100T kommer att finnas tillgĂ€ngligt frĂ„n nĂ€sta november i silver- och svartversioner till ett pris av 1249,99 €.

Funktioner som den fasta linsen och den lite höga kostnaden för en kompakt sÀtter mÄlet för denna lilla digital avstÄndsmÀtare i fans av serien eller nostalgiker som inte vill / kan ge upp att gÄ digitalt.

Gata